10 maddede müzik haberleri

Güncelleme Tarihi:

10 maddede müzik haberleri
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2014 10:33

Ata Demirer'in alaturka albümü, Işın Karaca'nın yeni planları, Sıla'nın 'Yabancı' klibi ve bilmeniz gereken kısa kısa müzik haberleri.

Haberin Devamı

LANA DEL REY ZENGİN OLDU

Lana Del Rey, 16 Temmuz'da yayınlanacak 'Ultraviolence' albümü şerefine Fader dergisinin Yaz- Müzik Özel sayısına konuştu. Bu arada, Kanye West'in, Paris'teki Versay Sarayı'nda gerçekleşen düğün öncesi verdiği partide sahneye çıkan Lana Del Rey'e 2.8 milyon dolar ödediği iddia ediliyor. İddiaya göre Kim Kardashian'ın en sevdiği şarkıcı olan Lana Del Rey partide; 'Summertime Sadness'ı da söyledi.



10 maddede müzik haberleri


SILA'NIN YENİ KLİBİ

Son albümü 'Yeni Ay' ile yurtiçi ve yurtdışı konserlerine devam eden Sıla, yeni klibini albümünün kapak fotoğraflarını da çeken Ergin Turunç yönetmenliğinde 'Yabancı' şarkısına çekti.

Haberin Devamı



10 maddede müzik haberleri


ŞİŞECİLERİ DİNLEYELİM

Bu hafta sonunun en büyük etkinliği Soundgarden ve Massive Attack'in konuk olduğu %100 Fest. Danimarkalı Bottle Boys bu programın ilginç konuklarından biri. Kendileri 'şişe müziği' yapıyor.

10 maddede müzik haberleri


AJDA DA BEĞENDİ

'Ayselin' albümünde 'Yalnızca Sitem'le büyük övgü alan Ata Demirer, 'Alaturka' adını verdiği ilk albümünü tamamladı. NTV'den Suat Kavukluoğlu'na konuşan Demirer, 'Muazzez Abacı'yla telefonda konuştum, o böyle bir destek verdi. 'Helal olsun, oku bakalım' falan filan. Güzel bir jestte bulundu. Ajda Pekkan da Hürriyet'teki yazısında güzel, iyi niyetini belirten bir küçük paragraf yazmış benimle ilgili. Ona da teşekkür ettim sanal alem vasıtasıyla. Allah utandırmasın' dedi.

10 maddede müzik haberleri


SARIKABADAYI İLE ÇALIŞTI

Işın Karaca, bu yaz yayınlayacağı 'Az Bi Mesafe' albümü için Soner Sarıkabadayı ile birlikte çalıştı.

Haberin Devamı

10 maddede müzik haberleri


IKSV GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

42. İstanbul Müzik Festivali, El Sistema’nın içinden yetişmiş yeteneklerden biri olan müzik direktörü Christian Vásquez’in yönetimindeki 240 kişilik Venezüella Teresa Carreño Gençlik Orkestrası’nı İstanbul’da ağırlıyor.

10 maddede müzik haberleri


YENİ BIEBER GELİYOR

'Yeni Justin Bieber' olarak adlandırılan Avustralyalı pop ve R&B şarkıcısı Cody Simpson, 17 Haziran'da dünya turnesi kapsamında İstanbul'a geliyor. İlk şarkısını 7 yaşında yazan Cody Simpson, 2009 yılında YouTube'da yayınladığı kendi müzik videosu Flo Rida tarafından keşfedildi ve Flo Rida ile düet yaptığı İyiyi isimli şarkı ile listelerde yıldızlaştı. Simpson'ın konserinin bilet fiyatları 78-650 TL arasında değişiyor.

Haberin Devamı

10 maddede müzik haberleri

'AĞIR ABİLER' İNTERNETTE

Kasabian, yeni albümü '48:13'ü bu hafta Radyo Eksen'in resmi sitesi üzerinden, Jack White'ın yeni albümü 'Lazaretto' ise iTunes'dan dinlenebiliyor. Interpol ise 'El Pintor' adını verdiği yeni albümünü yayınladı, klip arkası görüntüleri grubun resmi sitesinde.



10 maddede müzik haberleri


YENİ REKLAM BEĞENİLDİ Mİ?

Dünya kupası için hazırlanan Nike reklamında LeBron James, Lil Wayne, Nicki Minaj ve Serena Williams rol aldı.

10 maddede müzik haberleri


SÜPER MÜPER COOPER

Bu sene, müzik belgeselleri senesi. Not alın: Foo Fighters'ın 'Sonic Highways'i, Björk'ün 'Biophilia Live'ı, Brian Eno'nun, Giorgio Moroder gibi isimlerin konuk olduğu 'What Difference Does It Take'i ve 'Super Duper Alice Cooper'...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!