Kertenkele Yeniden Doğuş 75. bölüm fragmanında şoke eden sahne!

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele Yeniden Doğuş 75. bölüm fragmanında şoke eden sahne
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2016 08:58

Kertenkele 'Yeniden Doğuş' 75. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında hareketli sahneler damga vururken, Kerkenkele'nin yaşıyor olma ihtimali kafaları karıştır. Peki Kertenkele 'Yeniden Doğuş' 75. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Kertenkele 74. bölümde; Kod Adı: Kertenkele operasyonuyla ilgili dosyayı gören Maskeli Kız(Zeynep) Kertenkele’nin hayatta olabileceğini düşünmeye başlamıştır.

Murat'ın gerçek kimliğini araştıran Yılmaz ise Murat'ın kim olduğunu öğrenmeye çok yaklaşmıştır. Öte yandan Sami ve Asiye, Hicabi'yi beşik kertmesi Deli Meryem ile evlendirmeye kararlıdır. Ancak, Gizem'in Hicabi'yi Deli Meryem'e kaptırmaya hiç niyeti yoktur ve iki kız Hicabi için büyük bir rekabete girişir. Yaşanılan yanlış anlaşılmalar Gizem ile Hicabi'nin arasını açacaktır. Ejder, Ay Yıldızlı Adam'ın Kertenkele olabileceğinden şüphelenmektedir ve gerçeği öğrenebilmek için bir tuzak kurar. Murat ise geçmişinde yaşadığı acıları hatırlayarak büyük bir kırılma yaşar ve kimliğini açık edebilecek bir ziyarette bulunur. Bu ana şahit olan Zeynep, Murat'ın aslında kim olduğunu öğrenmek üzeredir...

Haberin Devamı

Kertenkele'de korkutan set kazası

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kertenkele Yeniden Doğuş'un 75. bölümünün havuz sahnesinin çekimlerinde soğuk suya atlayarak, soğuğun etkisiyle hipotermiye giren oyuncu Asena Tuğal ölümle neredeyse burun buruna geldi.

Havuzda dört saatten fazla süren çekimler sırasında dizide 'Maskeli Kız' ve 'Zeynep' karakterine hayat veren Tuğal, havuzda donma tehlikesi atlatarak hipotermiye girdi. İlk müdahalesi, set çalışanları ve rol arkadaşları tarafından yapılan Tuğal kısa süre baygınlık geçirdi. Havuzda kıyafetlerinin ağırlığıyla sık sık dibe batan ve rol arkadaşı Ahmet Kayakesen tarafından güçlükle havuz kenarına çıkarılan genç oyuncu, sudan çıktığında zor anlar yaşadı.

Diğer rol arkadaşları Mehtap Bayri, Dilşad Şimşek, Selahattin Taşdöğen ve set çalışanları tarafından çimlerin üzerine alınan Tuğal, kısa süre sonra kendisine gelerek ılık-sıcak duşla normale dönebildi.

Balıkadamlar, ambulans ve sağlık görevlilerinin hazır bulunduğu çekimlerde, tüm emniyet tedbirlerinin alınmasına rağmen gelen kazadan kaçınılmadı. Akşam üstü başlanan ve günün ilk ışıklarına kadar devam etmesi planlanan sahnenin çekimleri yarıda bırakıldı.

Haberin Devamı

Asena Tuğal'ın havuz içinde çok fazla kalarak soğuğun etkisiyle hipotermiye girmesine sebep olan 75. bölümün çekimleri ancak ertesi gün tamamlanabildi.

 

 

BAKMADAN GEÇME!