Kertenkele 68. bölümde nefes kesen kovalamaca

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 68. bölümde nefes kesen kovalamaca
Oluşturulma Tarihi: Haziran 06, 2016 15:27

Kertenkele bu hafta hem eğlenceli hem de heyecan seviyesi yüksek bir bölüm ile ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümünde Kertenkele kendini kurtaracak kayıtları Baba Kadir'in elinden Akıncı'nın yardımı ile alıyor. Kertenkele 68. bölümde gördüğü manzara karşısında Zehra'nın dili tutuluyor. Peki Kertenkele 68. bölümde başka neler yaşandı? İşte dizinin 68.bölümünde meydana gelen olaylar ve kısa özet

Haberin Devamı

Kertenkele dizisi 68. bölüm fragmanı bu hafta nefes kesecek bir bölüm ile ekranlara geldi.. Dizinin son bölümünde Akıncı'nın yardımıyla Baba Kadir'in elinden almayı başarmıştır. Ancak, bu kayıt hiç beklenmeyen bir kişinin eline geçer ve işler hepten karışır. Kertenkele son bölümde yaşananları sizler için derledik. ATV'nin eğlenceli dizisi Kertenkele dün akşam 68. bölümü ile ekrana geldi. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizisi Kertenkele 68. bölümde yaşananlar ve dizi ile ilgili merak edilenler haberimizde.

Kertenkele, kendisini temize çıkaracak olan kaydı Akıncı'nın yardımıyla Baba Kadir'in elinden almayı başarmıştır. Ancak, bu kayıt hiç beklenmeyen bir kişinin eline geçer ve işler hepten karışır. Öte yandan Kertenkele yüzünden Zehra'nın dili tutulmuştur ve bütün malikâne halkı Zehra'yı iyileştirebilecek bir yol aramaktadır. Gizem, Hicabi'nin kardeşi Büşra'nın gözüne girmeye çalışmaktadır fakat her denemesi hüsranla sonuçlanmaktadır. Büşra'yı ise ne kendisinin ne de Hicabi'nin farkında olmadığı bir tehlike beklemektedir. Kara Kemal, Melis'e, aşkını kanıtlayabilmek için her şeyi yapmayı göze almıştır ancak Melis'in Kemal'e olan tutumunda hiçbir değişiklik yoktur. Her şeyi göze alan Kemal, Melis'i çok pişman edecek bir hamle yapmaya karar verir. Öte yandan Kertenkele kendisini aklayacak olan kaydı almaya çalışırken ölümle burun buruna gelir...

Haberin Devamı

KERTENKELE SON BÖLÜM İZLE

Kertenkele 67.bölümde neler yaşandı; Hicabi, Gizem'i kaçırdıktan sonra Baba Kadir ve Kertenkele peşine düşmüştür.Başlarına hiç beklenmedik şeyler gelir.Zehra'nın baskısıyla Kertenkele en sonunda Bahar'ı malikâneden göndermeye karar vermiştir.Bıçkın Adnan kılığındaki Melis ise sonunda Baba Kadir'le yüz yüze konuşmaya karar verir.Öte yandan Kertenkele, Baba Kadir'den kendisini aklayacak kayıtları almak için, Şevket'in de içinde bulunduğu bir plan yapar.Fakat Baba Kadir'in kaydı Kertenkele'ye kaptırmaya hiç niyeti yoktur.Kertenkele bunun farkına vardığında son kozunu oynamaya karar verir.

Haberin Devamı

Kertenkele oyuncu kadrosu

Timur Acar Kertenkele

İmam Ziya Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.

Sera Tokdemir Zehra 

20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı. 

Erdinç Gülener Komiser Ünsal

Haberin Devamı

Zehra'nın ablası Hale'nin kocası. Mesleğine hastalık derecesinde bağlı sert ve disiplinli bir polis memuru. Zeki, hazırcevap, karizmatik, özgüveni yüksek. 

Sinan Çalışkanoğlu Levent

Büyük mercekli gözlükleriyle konseptin fenomenlerinden. Cezaevinde gardiyan. Kertenkelenin kaçtığı gün hastanede olduğu için kendisini sorumlu tutuyor ve yıllık iznini alıp kertenkelenin peşine düşecek ve Komiser Ünsal'ın ayağına dolanıp başına bela olacaktır. Komiser Ünsal'ın yardımcısı olacak.

Umut Oğuz Şevket

Kertenkele'nin bildiğimiz tek arkadaşı. Saf ve temiz kalpli. Kertenkele yakalanmadan hemen önce zenginlik ve konfor delisi bir kadınla dünya evine giriyor. Sonradan öğreneceğiz ki evlendiği kadın gerdek gecesi altınları alıp kaçacaktır.

BAKMADAN GEÇME!