Kertenkele 61.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 61.bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 11:16

Kertenkele 60. bölümü ile Cumartesi akşamı yayınlandı. Kertenkele 60 bölümde heyecan dolu sahneler yaşandı. Şimdi izleyiciler Kertenkele 61. bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki Kertenkele 61 bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte dizinin yeni bölümü hakkında detaylar

Haberin Devamı

Kertenkele dün akşam yine heyecan dolu bir bölümle izleyenleri ekran başına kilitledi.  Dizinin son bölümünde Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsal'a yakalanmış ve tutuklanmıştır. Kertenkele 61. bölüm hayranları şimdi yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. Peki Kertenkele 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kertenkele 61. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığında güncelenen haberimizin içinde yer alacak.

Kerktenkele son bölümde; Sokrat'ın tuzağına düşen Kertenkele, Ünsal'a yakalanmış ve tutuklanmıştır. Ancak Kertenkele'nin hapishanede kalmaya hiç niyeti yoktur. Zehra, bıçağı Sokrat'a vereni bularak Kertenkele'yi aklamaya çalışmaktadır, fakat bu hiç de kolay değildir. Öte yandan Zehra, Bahar'ı müştemilatta bir hayalet olduğu yalanıyla korkutup malikâneden kaçırmaya çalışmaktadır. Hicabi, Gizem'i bir erkekle yemekte görünce kendisini bir kıskançlık krizi içinde bulur ve kendisinin bile şaşıracağı şeyler yapar. Gizem'in babası Hicabi ve Gizem arasındaki durumdan haberdar olur ve böyle bir ilişkiye asla izin vermeyeceğini söyler. Kara Kemal, Melis için final maçına çıkacaktır. Ancak işler Kara Kemal'in hiç ummadığı bir şekilde gelişecektir. Akıncı'nın kimliğini öğrenmek isteyen Kertenkele ise Akıncı'nın, Hicabi'nin olduğu gerçeğini öğrenmek üzeredir.

Haberin Devamı


KERTENKELE 60.SON BÖLÜM İZLE

Kertenkele 59. bölümde neler yaşandı?
Uçuruma düşmeye ramak kala otobüsün içindeki herkes büyük bir mucize sayesinde kurtulur. Her şeye rağmen Kertenkele'nin Sokrat'a boyun eğmeye hiç niyeti yoktur. Bu arada Zehra'nın Bahar'a karşı olan kıskançlığı had safhaya ulaşmıştır. Zehra, Bahar'ın gözünün Kertenkele'de olduğunu düşünmektedir. Gizem, Hicabi'ye onu sevdiğini söylemeye karar verir ama bu hiç de kolay olmayacaktır. Bir kaç zorlu denemeden sonra sonunda Hicabi'ye aşkını ilan eder. Kara Kemal'e dövüş maçları için koçluk yapmaya başlayan Melis, antrenmanlarda Kemal'in pestilini çıkarmaktadır, Melis'in Kara Kemal'le fazla zaman geçirdiğini fark eden Tülin durumdan şüphelenmeye başlamıştır. Öte yandan Sokrat, Kertenkele'yi hapishaneye düşürtecek bir tuzak hazırlar, Sokrat'ı öldürmeye karar veren Kertenkele'nin ise hiçbir şeyden haberi yoktur.

Haberin Devamı

KERTENKELE 58. BÖLÜM ÖZETİ

Gizem, Hicabi'yi baştan çıkarmak için ayağı incinmiş numarasına devam etmektedir fakat Hicabi bu durumu hiç umulmadık bir anda öğrenecektir. Zehra ise kendisini Şeyma'ya sevdirebilmek için elinden geleni yapmaktadır. Azmi, mahalleliyle birlikte oğlu Kara Kemal'e Melis'i istemek için malikâneye gelir. Fakat sonrasında beklenmedik şeyler yaşanacaktır. Öte yandan Kara Kemal, yasadışı dövüş turnuvasında ilk maçına çıkacaktır. Melis'in hayatının tehlikede olmaması için Kara Kemal'in maçı kazanması gerekmektedir. Sokrat, Kertenkele ve çevresindeki herkesi ortadan kaldırmak için kusursuz bir plan tasarlamıştır. Kertenkele ve sevdikleri ölümle burun buruna gelirler. Üstelik hiç bir şeyden haberleri yoktur ve bu sefer Akıncı bile onlara yardım edebilecek durumda değildir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!