Kertenkele 58. bölüm fragmanında güldüren sahne!

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 58. bölüm fragmanında güldüren sahne
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 12:19

ATV'nin sevilen dizisi Kertenkele 58. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Cumartesi akşamları ekrana gelen Kertenkele dizisinin son bölümünde Sokrat'ın hamleleri geçen bölüme damga vurmuştu. Peki Kertenkele 59. bölümde neler olacak. İşte merakla beklenen dizinin tüm detayları

Haberin Devamı

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Kertenkele son bölümde yine ekrana kilitledi. Sevilen dizide Sokrat, torunu Şeyma'yı Kertenkele'den geri alabilmek ve Akıncı'yı ortadan kaldırabilmek için üç kişilik gizemli bir fedai timini devreye sokar. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi... Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç.

Kertenkele 58. bölümde neler yaşanacak?

Ünsal komiser tarafından etrafı sarılan Akıncı hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir hamle yapar. Sokrat ise torunu Şeyma'yı Kertenkele'den geri alabilmek ve Akıncı'yı ortadan kaldırabilmek için üç kişilik gizemli bir fedai timini devreye sokar. Öte yandan Kertenkele'nin, kızı Şeyma'ya kavuşmasıyla malikânedeki dengeler alt üste olmuştur. Şeyma, annesi olarak bildiği Bahar'la ve babası Kertenkele'yle bir aile gibi vakit geçirmek istemektedir ancak bu durum Zehra'yı çileden çıkarmaktadır. Yasadışı dövüş bahisleri düzenleyen bir çete Kara Kemal'i, Melis'e zarar vermekle tehdit eder, Kemal sevdiği kadın uğruna ölümüne bir dövüş turnuvasına katılmak zorundadır. Hicabi ise bütün cesaretini toplar ve Gizem'e açılmaya karar verir ancak hiç tahmin edemeyeceği bir gerçekle yüzleşecektir. Kara Kemal yaşadığı büyük bir kırılma sonucunda Kertenkele'den intikam alma vaktinin geldiğine karar verir ve Kertenkele'nin karşısına çıkar. Kertenkele'nin Kara Kemal'le dövüşmekten başka şansı yoktur.

Haberin Devamı

Atv ekranlarının renkli yapımlarından olan Kertenkele yepyeni bölümleriyle ekran başındakilere keyifler anlar yaşatmaya devam ediyor. Her hafta sabırsızlıkla beklenen Kertenkele 58. bölümüyle kaldığı yerden devam etti. Eğlenceli ve bol çekişmeli sahneler, diziye damga vurdu. Zekâsı ve sıra dışı yetenekleri sayesinde İstanbul polisi tarafından bir türlü ele geçirilemeyen profesyonel bir hırsız olan Kertenkele'nin 'Hayatın yalan olsa da aşkın gerçek olsun' dedirten hikayesi. Dizi, yapımcı Yalçın Şen imzasını taşıyor. Yapım Atölyesi tarafından yapılan dizinin senaryosu Hakan Kandal ve Kemal Çelik'e ait. Dizinin uygulayıcı yapımcısı da Erdoğan Sevinç. Timur Acar ve Serra Tokdemir'in başrollerini paylaştığı Kertenkele 58. bölümü 26 Mart Cumartesi akşamı Atv ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Kertenkele dizisinde öne çıkan olaylar

Yeni bir halk kahramanı: Akıncı

Kertenkele dizisi, 7’den 70’e herkesin çok seveceği "Akıncı" karakteri ile yeni bir kahramanı izleyicilere sunuyor.

İyilerin dostu, kötülerin büyük korkusu Akıncı, suçluların kol gezdiği İstanbul sokaklarının adalet savaşçısı olarak karşımıza çıkıyor. Hak ile Batılın savaşında Hak için Hakkın yolunda yalnız bir kahraman. O bir Müslüman süper kahraman, üstün yeteneklerini gösteriş için değil Allah için sergileyen yenilmez bir savaşçı. Gücünü ve cesaretini alnındaki hilalden alan Akıncı'nın tek bir amacı var; Allah'ın rızasını kazanmak. Bunun için insanları iyiliğe, doğruluğa ve adalete davet ediyor; kötülükten ve zulümden men ediyor. Akıncı kötüleri öldürmek yerine, onları zararsız hale getiriyor. Kimi zaman yer verdiği hicivleri, kimi zaman bilgilendirici mesajları, kısa sürede seyircilerin kalplerini fethederek, seyirciler tarafından zamanımızın halk kahramanı benzetmesini alıyor. Akıncı'nın Kim olduğu ve nereden geldiği hakkında bir bilgi yok. O maskenin ardında nasıl bir yüz olduğunu hiç kimse bilmiyor. Kim bu Akıncı? Hedefi ne? Asıl düşmanı kim? Akıncı'nın kim olduğu Kertenkele dizisinin 56. bölümünde ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kertenkele'de Turabi rüzgarı esecek!

Cumartesi akşamları atv ekranlarında yer alan, yayınlandığı ilk günden bu yana, hayran kitlesini her geçen gün arttıran “Kertenkele” dizisi, oyuncu kadrosuna yeni bir ismi daha ekledi.

Kısa sürede başarılı performansıyla televizyon seyircisinin ilgi ve beğenisini kazanan, şimdiye kadar katıldığı yarışma programı ve yer aldığı sinema filmiyle seyirciden tam not alan genç ve yetenekli isim
"Turabi Çamkıran"

Başrollerini Timur Acar ve Sera Tokdemir'in paylaştıkları sevilen dizi, Kertenkele'nin oyuncu kadrosuna, 52. bölümden itibaren dâhil olan başarılı isim Turabi Çamkıran, "Kertenkele" dizisinde cezaevinden yeni çıkmış, mahallenin bıçkın delikanlısı "Kara Kemal" karakterine hayat verecek.

Haberin Devamı

Turabi Çamkıran, Kertenkele dizisi ile ilgili düşüncelerini şu sözleriyle anlattı; "Sert bir karakteri canlandırarak komedi oynamak benim için büyük bir şans. "Kara Kemal" karakteriyle seyirciyi güldüreceğim. Canlandıracağım karakterin babasına olan düşkünlüğü, herkesi koruyor olması ve geri vitesinin olmaması tam olarak beni anlatıyor. İlk defa bir dizide yer alıyorum, fakat birbirinden usta oyuncularla beraber çalışmak bana ayrı bir güven duygusu veriyor. Böyle muazzam bir oyuncu kadrosu olan güzel bir ekiple, harika bir projede olmaktan dolayı, çok mutluyum." diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!