Kertenkele 51. yeni bölüm fragmanı yayında! – İzle

Güncelleme Tarihi:

Kertenkele 51. yeni bölüm fragmanı yayında – İzle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 18:09

ATV ekranlarının farklı senaryosu ve başarılı oyuncularıyla sivrilen yapımı Kertenkele’nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümde heyecan dozunun arttığı dizide bu hafta yaşanacaklar merak ediliyor. Peki, Kertenkele 51. bölümde neler olacak? İşte detaylar...

Haberin Devamı

ATV’nin sevilen dizisi Kertenkele’nin başrollerini Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener ve Selahattin Taşdöğen paylaşıyor. Her Cumartesi saat 20:00’da ekranlara gelen Kertenkele’nin bu haftaki yeni bölüm fragmanında yine büyük maceraların yaşanacağı görülüyor.

KERTENKELE 51. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kolyesinin çalındığını arayıp Kertenkele’ye söyleyen Zehra aslında kolyeyi çalanların Kertenkele ve Ünal olduğunu bilmiyor. Şeyma ise Ünal ve Kertenkele kolyeyi çalmayı planlarken ikilinin karşısına çıkıyor ve korkutuyor.

Zehra kolyenin çalıntı olduğunu çok geçmeden öğrenir ve Kertenkele’den bunun hesabını sormaya karar verir.

KERTENKELE 51. BÖLÜM FRAGMANI



KERTENKELE SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Baron Kertenkele’yi Zehra’ya zarar vermekle tehdit edince amacına ulaşır. Kertenkele’nin Baron’un isteğini yerine getirmesi gerekmektedir. Bunun içi ise Ünsal ve Kertenkele 1000 yıllık bir Bizans kolyesini müzeden çalmak için plan yapmaya başlarlar.

Haberin Devamı

Zehra ise bir yandan Kertenkele’yi karanlık işlerden uzak durması için sıkıştırır, yoksa onunla evlenmeyecektir. Ünsal ve Kertenkele’nin bin bir zorlukla müzeden çaldıkları kolye Zehra’nın eline geçer. Şimdi ikilinin kolyeyi Zehra’dan çalmaları gerekmektedir.

BAKMADAN GEÇME!