Kendime yetmiyorum

Güncelleme Tarihi:

Kendime yetmiyorum
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2012 00:00

Ziynet Sali, son albümü “Sonsuz Ol”un üçüncü klibini “Yanabiliriz” şarkısına çekti.

Haberin Devamı

Klibin yönetmenliğini ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı yaptı. Albümdeki tüm şarkılarını kliplendirmeyi düşünen Sali, Odabaşı ile işbirliğini de sürdürmek istiyor.

* “Sonsuz Ol”un üçüncü klibi, Onur Baştürk’ün imzasını taşıyan “Yanabiliriz” şarkısına geldi. Nasıl ilk tepkiler, beğenildi mi çalışma?
- Çok beğenildi hem de! Klip yayına girdiği andan itibaren inanılmaz güzel tepkiler aldık.
* Klibin yönetmenliğini Nihat Odabaşı yapmış. Onunla nasıl bir araya geldiniz?
- Albümümün fotoğraflarını Nihat çekti. Fotoğraf çekiminde klip konusu da gündeme gelmişti, bu düşüncemizi “Yanabiliriz”le gerçekleştirdik. Çekimleri Kilyos sahilinde iki günde tamamladık. Çok güzel bir çalışma oldu.
* Klipte de bir araya gelmeyi düşündüğünüze göre Nihat Odabaşı ile elektriğiniz tuttu anlaşılan...
- Çok rahat çalışıyoruz Nihat’la. Onun enerjimi yansıttığına inanıyorum. Bundan sonraki birçok klibimde de birlikte olacağız sanırım. Zaten albümümdeki bütün şarkılara klip çekmek istiyorum.

ŞARKILARIM SONSUZ OLSUN
* Albümünüzün ismi “Sonsuz Ol”. Neden bu ismi seçtiniz?
- Bu albümde çok önemli isimlerle çalıştım. Şarkılarıma Ozan Doğulu, Ozan Çolakoğlu ve Mustafa Ceceli gibi üç önemli aranjörün eli değdi. Ayrıca Sezen Aksu ve Kenan Doğulu’dan şarkılar aldım. Böyle önemli dostlarım hayatımda sonsuza kadar olsun, ayrıca şarkılarım ve müziğim de sonsuz olsun diye bu ismi seçtik.
* Albümün hazırlık aşaması 3,5 yıl sürmüş, doğru mu?
- Evet, doğru. Bu albüm 3,5 yıllık çalışmaların, emeklerin, duyguların ürünü. Hazırlık aşamasında çok yoruldum, günde 20 saat stüdyoda kaldığım zamanlar oldu ama değdi. Her şeyiyle içime sinen, mükemmel bir albüm oldu. Bu albümü elime aldığımda o yorgunlukların hepsi uçup gitti.
* Müzik dünyasının en çalışkan isimlerinden birisiniz sanırım...
- Ben yetmiyorum kendime. Eksiklerimi biliyorum ve bunları tamamlamak için de çok çalışıyorum. İngilizce şarkılar öğrenip söylüyorum mesela. Yunanca, İspanyolca okuyorum. Kendimi sürekli geliştirmek istiyorum.

RUH İKİZİMLE EVLENECEĞİM
* İş hayatınızda çalışkan bir kadın var. Peki ya aşk hayatınızda? “Zor kadın” mı?
- Bilmiyorum, belki de zor kadınımdır... Şimdiki ilişkiler çok tutarsız; biri olmazsa diğeri... Böyle ilişkiler benim ruhumu bozuyor. Ben başka türlü bir aşk

Haberin Devamı

istiyorum.
* Nasıl bir aşk?
- Bir defa aynı dili konuşmak çok önemli ilişkilerde. Dost olmayı başarmak gerek. Paylaşmak da çok önemli. Paylaşmayı çok seviyorum...
* Siz nasıl biri olursunuz aşıkken?
- Ben aşkı en doğal, en içten halimle yaşarım. Gece uyurken düşündüğüm son şey, sabah uyandığımda düşündüğüm ilk şey aşkım olur. Böyle olmazsa aşk olmaz zaten...
* İlişkileriniz genellikle hangi sebeple bitiyor?
- Bilmem... Çok uyumluyum aslında ama... Günümüz ilişkilerine bakın; bir ‘takılma’ modudur gidiyor. Erkekler de kadınlar da gönül eğlendirme derdinde. Biz de arada kaynayıp gidiyoruz...
* Aşka dair ümidinizi kaybetmiyorsunuz ama değil mi?
- Tabii ki... 2012’ye girerken de söylemiştim, şimdi de söylüyorum; bu yıldan ümitliyim. Bu yıl mutlaka aşkımı bulacağıma inanıyorum. Ve “ruh ikizim” diyeceğim kişiyi bulunca da hemen nikâh masasına oturmak istiyorum.

DİŞİ OLMAYI SEVİYORUM
* Kliplerinizde, fotoğraflarınızda seksi bir kadın var...
- 30’undan sonra çıktı bu kadın ortaya! Herhalde bu bir özgüven meselesi. Güzelliği seviyorum. Güzelliğe düşkünüm ama aynaya baktığımda “Vay be ben neymişim” demiyorum. Kadın olmayı, dişi olmayı seviyorum.

Haberin Devamı

NE BABA PARASI BİLDİM NE DE KOCA PARASI
* Görüntü olarak feminen olabilirim ama içsel olarak daha maskulen, daha güçlü, ayakları yere basan biriyim. Bugüne dek ne baba parası bildim ne de koca parası...

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!