Kenan'a üç ödül birden

Güncelleme Tarihi:

Kenana üç ödül birden
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2007 00:00

Bu yıl ilki gerçekleştirilen Powertürk Müzik Ödülleri, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu.Powertürk web sitesi ve Türkiye'nin dört bir yanında dolaşan Powertürk aracı tarafından toplanan oylar doğrultusunda verilen ödüller için gecenin yapıldığı salona müzik, iş, sanat ve sosyete dünyasının ünlüleri akın etti.

Haberin Devamı

 

Aday sanatçıların 11 kategoride yarıştığı ödül gecesine Kenan Doğulu damgasını vurdu. Üç dalda ödüle layık görülen Kenan Doğulu, "Eurowision öncesi bana çok iyi bir moral oldu, bir provaydı, çok mutlu oldum, üç ödüle layık görülmek çok mutlu etti" dedi.

Kenana üç ödül birden
DİLEK TUTAYIM

En iyi albüm dalında ödüle layık görülen Hande Yener, şık kıyafetiYle ilgi toplarken gecede kısa bir konser de verdi. Aldığı ödülünü genç sevgilisi Kadir Doğulu ile kutladı. Ödül töreninde Kenan Doğulu ve sevgilisi Kadir Doğulu arasında poz veren Hande Yener, "İki Doğulu arasında kaldım bari dilek tutayım" dedi.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/55eb5087f018fbb8f8b94ed1
KÜPE YARIŞI

Geceye katılan Cem Yılmaz, taktığı altın küpeleriyle dikkat çekerken Kenan Doğulu'da Cem Yılmaz'ınki kadar gösterişli olmasa da pırlanta küpesi ile dikkat çekti. Törende yan yana gelen Cem Yılmaz ve Kenan Doğulu'nun küpe tercihleri gözlerden kaçmadı.

KENAN GÜNEŞ ENERJİSİYLE ÇALIŞIYOR

Gecede Kenan Doğulu'ya ödül vermek için sahneye çıkan Cem Yılmaz, parlak bir ceket giyerek törene gelen Kenan Doğulu'ya takılmadan edemedi. Cem Yılmaz, Kenan Doğulu'ya ödül vererek 'Sizi Türkiye'nin güneş enerjisi ile çalışan ilk sanatçısı ile tanıştırmak istiyorum' dedi.

Kenana üç ödül birden

En iyi Erkek Sanatçı: Kenan DoğuluEn İyi Kadın Sanatçı: Sezen Aksu(Geceye katılmadı)En İyi Çıkış Yapan Sanatçı: Emre AydınEn İyi Grup: HepsiEn İyi Albüm:Hande Yener (Apayrı)En İyi Konser: Şebnem Ferah (Harbiye Açıkhava)En İyi Şarkıcı Web Sayfası: YaşarEn İyi Video: Nil Karaibrahimgil (Peri)En İyi Çıkış Yapan Video: Özgün (Elveda)En İyi Şarkı: Kenan Doğulu( Başharfi Ben)Power Türk Özel Onur Ödülü: Erol EvginSponsor Turkcelim Özel Ödülü: Kenan Doğulu

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!