Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'nun düğün fotoğrafları ses getirdi!

Güncelleme Tarihi:

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlunun düğün fotoğrafları ses getirdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 16, 2016 16:30

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu hafta sonu ünlü isimlerin katıldığı bir düğün ile evlendi. Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın düğün fotoğrafları sosyal medyada büyük ses getirdi. Sinem Kobal'ın düğünü için Cunda'ya giden ünlü isimler de adeta şıklık yarışına girdiler.

Haberin Devamı

Cansu Dere, Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Bergüzar Korel, Şükran Ovalı, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Akkaya, Burak Özçivit, Fahriye Evcen, Uğur Yücel gibi sinema ve televizyon dünyasının önde gelen pek çok ismi, düğüne geldi. Düğüne Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar, Özge Özpirinçci ise sevgilisi Burak Yamantürk ile katıldı.

Bir dönem evliliğin eşiğinden dönen Düzyatan ile Özpirinçci, böylece üç yıl sonra ilk kez aynı ortamda bir araya gelmiş oldu. 300 davetlinin olduğu, Serkan Balcı’nın şarkılarıyla renk kattığı tören, 18.00 sularında başladı. Bir gün önce basının görüntü almasını engellemek için deniz tarafına gerilen brandalar, düğün günü şiddetli rüzgâra yenik düştü.

Haberin Devamı

 

Kenan İmirzalıoğlu'nun ve Sinem Kobal çiftinin Ayvalık Cunda Adası Ortunç koyundaki düğün törenlerine misafirler gelmeye başladı. Geniş güvenlik önlemleri altında başlayan düğüne basın mensupları alınmazken, girişte konukların görüntüsünün alınmasına izin verildi. Magazin dünyasında yılın düğünü olarak nitelendirilen düğüne, Bergüzar Korel, Kıvanç Tatlıtuğ, Cansu Dere, Barış Falay, Burak Özçivit, Ebru Akel, Fahriye Evçenm, Engin Altan Düzyatan gibi bir çok ünlü isim katıldı. Ünlüler beyaz halı üzerinde gazetecilere poz verdi ve sorularını cevaplandırdı. Konukların şıklığı dikkatleri çekti. Ayırca ünlü yüzlerin hayranları ise bölgede tepelerden düğünü ve gelenleri izlemeye çalıştı. 



 
KENAN İMİRZALI OĞLU SİNEM KOBAL DÜĞÜN FOTOĞRAFLARI  

Haberin Devamı

Brandalar uçarak kazaya sebebiyet vermemesi için kadırıldı. Masalarda ve dekorda saflık ve evliliği sembolize eden beyaz güller kullanıldı. Nikâhta İmirzalıoğlu’nun şahitliğini Ahmet Sınav, Kobal’ın şahitliğini ise vefat eden teyzesi Gülay Dereci’nin eşi Erdal Dereci yaptı. Düğünde Kobal, Tuvana Büyükçınar imzalı gelinlik, İmirzalıoğlu ise özel dikim bir smokin giydi.

 

Çift, düğün alanına Queen’in gitar introlu düğün marşıyla girdi, Glykeria’nın Ta Tragoudia Mou şarkısıyla da konukların arasından yürüyerek nikâh masasına ulaştı. 19.30’da kıyılan nikâhın ardından, çift ilk danslarını Fly Me To The Moon şarkısı eşliğinde yaptı. 

 

BASIN MENSUPLARININ KARŞISINA ÇIKTILAR

Haberin Devamı

Gazetecilerin alınmadığı düğünde, nikahın kıyılmasının ardından bir süreliğine otelin dışına çıkan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu çifti, basın mensuplarına poz verdi.

İmirzalıoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, mutluluğunu dile getirdi.

Bu saatten sonra söylenecek tek bir söz olduğunu belirten İmirzalıoğlu, "Çok şükür, Allah tamamına erdirdi. Buraya kadar geldiniz, iki gündür çok ciddi bir efor sarf ettiniz. Bunun farkındayız. O yüzden size 'merhaba' demek istedik." diye konuştu.

Kobal ise çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!