Keçi sütü maması artık Türkiye’de

Güncelleme Tarihi:

Keçi sütü maması artık Türkiye’de
Oluşturulma Tarihi: Ekim 15, 2008 15:09

Anne sütüne en yakın süt olan keçi sütünden üretilen Golden Goat artık Türkiye’de de annelerin kullanımına sunuldu.

Haberin Devamı

Anne sütünün yetersiz kaldığı ya da hiç olmadığı durumlarda güvenle kullanılabilen, keçi sütünden hazırlanmış Golden Goat, bebeklerin sindirimine de yardımcı oluyor.

“Golden Goat”, bebeklerin sağlıklı büyümelerine sağladığı katkıların yanı sıra, sindirimlerini kolaylaştırarak sakin ve huzurlu olmalarına da yardımcı oluyor.

Yeni Zelanda'da doğal yollarla beslenerek yetiştirilen keçilerden elde edilen taze sütlerin özelliklerini taşıyan bu mama, özellikle anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı ya da anne sütünün yetersiz olduğu durumlarda önemli avantajlar sunuyor.

Bebek beslenmesi için uygun besin seviyelerini düzenleyen uluslararası standartlarda formüle edilen ve üretilen bu mamanın içeriğindeki keçi sütü, aynı zamanda anne sütüne en yakın süt olma özelliği taşıyor. Keçi sütü, nükleotidler gibi biyoaktif bileşikleri anne sütü gibi yüksek sevilerde ve doğal olarak içeriyor.

Haberin Devamı

Keçi sütü inek sütünden daha faydalı

Bebeklerin temel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere geliştirilen Golden Goat, keçi sütünden üretilmesi nedeniyle inek sütünden üretilen diğer bebek mamalarına kıyasla anne sütünü aratmıyor. Çünkü keçi sütü, bebeklerin ihtiyacı olan yüksek kalitede protein, esansiyel yağ asitleri, vitaminler ve mineraller içeriyor. Diş ve kemik gelişimi için gerekli olan kalsiyumu da yeterli miktarda içeren keçi sütü bazlı mamalar, bebek gelişiminde güvenli ve etkin bir besin kaynağı oluşturuyor. Golden Goat, bebeklerin damak zevkine uyacak şekilde formüle ediliyor ve kremamsı, leziz bir tada sahip.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!