“Kavak Yelleri” perşembenin birincisi

Güncelleme Tarihi:

“Kavak Yelleri” perşembenin birincisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2007 00:00

Kanal D’nin, izlenme rekorları kıran sevilen dizisi “Kavak Yelleri”, Perşembe günü yine milyonları ekran başına kilitleyip birinci oldu.

“Kavak Yelleri” perşembenin birincisi
Kanal D Ana Haber Bülteni de, haber bültenleri arasında ilk sırada yer aldı.

Başrollerinde Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç ve Aslı Enver’in oynadıkları Kanal D’nin sevilen dizisi “Kavak Yelleri”nin perşembe günü ekrana gelen bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 5.1 reyting ve yüzde 20.3, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 4.9 reyting ve yüzde 21.2 izlenme payı ile yine birinci oldu.

Haberin Devamı

Aslı, Deniz ve Efe’yi ÖSS heyecanı sardı
Büyük küçük herkesçe çok beğenilen dizinin önceki akşam ekrana gelen bölümünde; Deniz, Alp, Mine ve Aslı arasında gergin anlar yaşandı. Ancak Efe’nin ikazları üzerine herkes yaptığı hataların farkına varmayı başardı. Bu arada, heyecanla beklenen ÖSS sınavlarının açıklanacağı sabahı, Aslı, Deniz ve Efe’nin hayatlarını derinden etkileyebilecek gelişmeleri beraberinde getirdi. Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak yeni bölümünde de Deniz, Efe, Aslı ve Mine’yi bekleyen yeni ve ilginç sürprizler var.

Kanal D Ana Haber Bülteni de birinci
Mehmet Ali Birand yönetiminde ekrana gelen Kanal D Ana Haber Bülteni de, Perşembe günü A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 2.9 reyting ve yüzde 17.5 izlenme payı ile birinci oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!