Katy şov

Güncelleme Tarihi:

Katy şov
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2010 09:37

Haberin Devamı

Ağırdan alıyor    

Jordan Bratman ile boşanma davası devam eden Christina Aguilera, yeni ilişkisini anlattı: “Beş yıllık evliliğimi daha yeni bitirdim. Matthew ile ilişkimi ağırdan alıp mutlu olmaya çalışıyorum.”

Geçtiğimiz ekim ayında eşi Jordan Bratman’a boşanma davası açan Christina Aguilera, yeni sevgilisi Matthew Rutler’la ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. People dergisinin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, yeni filmi “Burlesque”in setinde tanıştığı Rutler için, “Özel bir insan. Onunla çekimler sırasında çok güçlü bir arkadaşlık kurduk. O, telefonda bile saatlerce keyif alarak konuşabileceğiniz biri” dedi. Aguilera, bu yeni ilişkiye evliliğini bitirmeye karar verdikten sonra başladığının da altını çizdi: “Ben boşanma davasını açtıktan sonra birlikte olmaya başladık. Herhangi bir şeyin içerisine atlamaya çalışmıyorum. Beş yıllık evliliğimi daha yeni bitirdim ve Matthew ile ilişkimi ağırdan alıp mutlu olmaya çalışıyorum”.

Aşk var
Christina Aguilera, Matthew Rutler’a aşık olduğunu söylüyor: “Aşk var. Eğleniyorum ve bu çok uzun zamandır yaşamadığım bir duygu.

KISALAR
-------

Haberin Devamı

Dayak yemedim!
Britney Spears, bir süredir aşk yaşadığı Jason Trawick tarafından dövüldüğü haberleri hakkında bir açıklama yaptı. ‘Dayak haberlerinin asılsız olduğunu’ belirten ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gece de Trawick’le eğlenmeye çıkarak objektiflere mutluluk pozları verdi.

İlk evlenen ben olacağım
“Alacakaranlık” serisinin oyuncularından Ashley Greene, Cosmopolitan dergisinin yeni yıl sayısına kapak oldu. Şarkıcı Joe Jonas’la aşk yaşayan 23 yaşındaki oyuncu, dergideki röportajında “Ben arkadaşlarım arasında ilk evlenen olacağım” dedi.

Mutfak partisi
“Gossip Girl” dizisinin yıldızlarından Blake Lively, “fırıncı ustası” olarak bilinen Angie Dudley ile bir mutfak partisi düzenledi. 23 yaşındaki oyuncu, kurabiye yaparken fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Katy şov   

Katy Perry, VH1 adlı müzik kanalının düzenlediği “Divas Salute the Troops” adlı organizasyonda sahne aldı. 26 yaşındaki şarkıcı, konser boyunca üç farklı kıyafetle seyirci karşısına çıktı.

Haberin Devamı

150 kişinin önünde seviştik
“Friends with Benefits” filminde Justin Timberlake ile kamera karşısına geçen Mila Kunis, Ellen DeGeneres’in şov programına konuk oldu. Timberlake’in mükemmel biri olduğunu söyleyen güzel oyuncu, onunla rol aldığı sevişme sahnelerinin kendisini zorladığını da itiraf etti: “Sette, 150 kişilik bir ekibin önünde sevişmek çok rahatsız edici!”

Alkol tedavisine birayla gitti
Uyuşturucu ve alkol tedavisi gören Lindsay Lohan, geçtiğimiz gün rehabilitasyon merkezine giderken görüntülendi. Tedavi sürecinde alkol alması yasak olan ünlü oyuncu, elindeki alkolsüz birayla objektife takıldı.

Her şey yolunda
1992 yapımı “Afterburn” filminin yeniden çevriminde rol alacağı söylenen Gerard Butler, geçtiğimiz gün Los Angeles Havaalanı’nda görüntülendi. İskoç oyuncu, paparazzilere el işareti yaparak ‘her şey yolunda’ mesajı verdi.

Haberin Devamı

Çıplak görünmeye hevesli değilim
Çekimlerine ara verilen “True Blood” dizisinin yakışıklı oyuncusu Joe Manganiello, Vanity Fair dergisinin İtalya edisyonu için objektif karşısına geçti. Üstsüz pozlarla kaslı vücudunu gözler önüne seren 33 yaşındaki oyuncu, her gün spor salonuna gittiğini söyledi ve ilginç bir de açıklama yaptı: “Kendimi televizyonda çıplak görmeye pek de hevesli değilim!”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!