Kat kat üst üste

Güncelleme Tarihi:

Kat kat üst üste
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 1998 00:00

Haberin Devamı

Eğer salaş kazaklara, gömlek, kazak, bluz üzerine giyilen yeleklere, ceketlere veya ne bulursanız, üst üste giyinmeğe bayılıyorsanız, bu kış çok mutlu olacaksınız. Çünkü modacıların yeni sezon için sunduğu kazaklar çok uzun ve bol, ayrıca eteklerle, yün pantolonlarla birlikte giyiliyor. Gece çıkarken şık dekoltelerin üzerine şallar kesinlikle unutulmuyor.

CEKET ÇOK MODA

Hayatın zorluklarına karşı kendinizi korumak için neler yapıyorsunuz? Bazıları üst üste giyinmek istiyor. İnsanlar yüreklerinden başlamak üzere ördükleri zırhları giderek kalınlaştırıyor, siz onlara baktığınızda, giyselerle sarmalanmış kadınlar görüyorsunuz. Bu kadınlar önümüzdeki sezon çok mutlu olacak. Çünkü içine gizlenecek çok sayıda parça olacak. Etekler kat kat. İki etek üst üste giyilmiş hissi veren, iki parçalı etekler, bu eteklerin altına giyilen yün pantolonlar, onların da altına giyilen çoraplar sıcacık saracak. Üstte ise sarıp, sarmalayan ceketler moda. Yani önde düğmelerle iliklenen ceketleri bir kenara bırakıp, iplerle tüm vücuda sarılan ceketler çok moda, özellikle arkada birleşiyorsa! Ayrıca gömlek, bluz, body hatta kazakların üzerine geçirilen yelekler, ceketler çok ama çok moda. Yani zırhlarımız hayli kalın olacak!

KAZAKLAR SEKSİ

Güzel bir hafta sonu, keyifli bir kahvaltı ve yakışıklı bir surat! Ne giyeceksiniz? Yani kahvaltıdan sonra... Eğer bol kazakları seksi buluyorsanız, yakında çok moda olduğunu göreceksiniz. Üstelik iri örgülerle bezeli, şık desenli kazaklar! Dünyanın ünlü modaevlerinin kreasyonlarında bol bol kazaklara yer verilmiş. Kaşmirin yanısıra yünün çeşitli türleri kullanılmış. Renklerde ise krem ağırlığını hissettiriyor. Geceleri yine kat kat giyim gözde. Bu kez şık tuvaletlerin üzerine alınacak şallarla üst üste giyim modasına uyulacak. İpek, tafta en gözde kumaşlardan. pullarla, payetlerle işlenmiş olanları daha popüler. İpeğin kadifeyle birleştiğini, tüllerle zenginleştirildiğini de göreceğiz. Dekoltelerde ise geçmişe dönüş var. Bazen omuzlar açıkta bazen sırt, bazen de derin bir V çizgisiyle daha güzel olacaksınız. Yani geceleri zırhları çıkaracaksınız, unutmayın!

SALAŞ KAZAK

Modelin gözlerindeki öfke, aşkını öldürmeye hazır hali, kıskançlığın resmidir. Ancak katil olması, modaya uygun giyinmesine kesinlikle engel değil. Üzerindeki salaş kazak, önümüzdeki kışın

gözdelerinden. Yün tayt da

öyle. Kaşmir tunik,

Salvatore

Ferragamo imzalı.

KIZGIN BEKLEYİŞ

Hayatın zor anlarından biri. Gelmiyor, aramıyor, gözlerini göremiyorsunuz. Beklerken merino yünden örülmüş uzun ama kolsuz bir elbise. V yakalı. Grinin farklı tonlarında

kızgınlığınızı taşıyor. Bruno Manetti imzalı. Üzerindeki krem renji örgülü hırka, Cerruti Arte koleksiyonu.

SESİMİ DUY!

Gecenin karanlığında, yüreğinizdeki yakışıklıya, ruhunuzun kahkahalarını duyurmak için süslenebilirsiniz. Pırıl pırıl bir elbise. İpek tafta. Sırt dekoltesi muhteşem. Ralph Lauren imzalı. Eteklerdeki kabarıklık, elbiseyi daha da şıklaştırmış.

ŞAHANE GECELER

Mükemmel bir gece kıyafeti. Yine üst üste. Christian Dior butikten. Omuzları açıkta bırakan dekolte, yeni sezonda Haute Couture kıyafetlerde kendini gösterecek. Üzerine alınacak şallar da çok moda. Özellikle yakası kürklü olanları. Kürkün gerçek olması asla gerekmiyor!

GELENEKSEL ÇEKİCİLİK

Bütün vücudu örten ama silüetinizi ortaya çıkaran bir manto. Bu yılın en sevilenlerinden olacak. Uzakdoğu'nun geleneksel çizgilerinden esinlenilerek hazırlanmış. Japon modacı Rei Kawakubo'nun, Comme des Garçons koleksiyonundan.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!