Karnından 7 kiloluk kitle çıkarıldı

Güncelleme Tarihi:

Karnından 7 kiloluk kitle çıkarıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2008 12:27

İZMİR'de Ege Üniversitesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen bir operasyonla, peyzaj mimarı 47 yaşındaki Nurgül Fidan'ın karnından, ikiz bebek büyüklüğünde, 7 kilo 650 gram ağırlığında kitle çıkarıldı.

Ameliyatı, Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cüneyt Hoşçoşkun başkanlığındaki ekip gerçekleştirdi. Hastanın karnından, karın ön duvarı, böbrek çevresi ve karaciğerin altını kaplayan 7 kilo 650 gram ağırlığında büyük bir kitlenin çıkarıldığını belirten Prof. Dr. Cüneyt Hoşçoşkun, “Daha önce hiç bu kadar büyük bir kitleye rastlamamıştık. Hastamızın sağlık durumu şu an gayet iyi” diye konuştu.

Karnındaki kitlenin son 1 yıl içerisinde büyümeye başladığını, ancak son zamanlarda hamile kadın görüntüsünü andıracak ölçüde şişlik oluştuğunu anlatan 21 yıllık evli ve 2 çocuk annesi Nurgül Fidan da, “Son zamanlarda karnımda giderek büyüyen bir şişlik oluşmaya başladığını hissediyordum. Ancak şişlik hissi zaman zaman kayboluyor, bir süre sonra yeniden görülüyordu. Fakat son dönemde karnımdaki şişlik giderek büyümeye başlayınca Ege Üniversitesi Hastanesi'nde gerekli tetkikler yapıldıve karnımda büyük kitle olduğu anlaşıldı” dedi. Fidan, ikiz bebek büyüklüğündeki kitleden kurtulduğu için mutlu olduğunu söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!