Karagül dizisi 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Karagül dizisi 125. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2016 07:59

FOX TV'nin sevilen dizisi Karagül final için gün sayıyor. 124. son bölümü ile Cuma akşamı ekrana gelen Karagül 125. bölüm ile final yapacak. Karagül 125. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte Karagül son bölümde yaşananlar..

Haberin Devamı

Karagül 124. bölümde heyecan dolu sahneler ekranalara geldi. Fox TV'nin en çok izlenen dizisi olan Karagül, sezon finaline doğru adım adım yaklaşıyor. Karagül Son bölümde; oğlu Mehdi'yi kaybeden Kendal, olayları kabul etmeyerek Mehdi'nin cansız bedenini kaçırır. Kendal yaptığı hatayla yüzleşmek için mahkeme önüne çıkarılır. Karagül 124.bölümde neler yaşandı? Kendal, cezasını çekecek mi?

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır. Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar... Büyük mahkeme günü gelmiştir. Kendal’ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisine hakim olamaz ve mahkemeyi karıştırır. Kendal demir parmakların arkasına giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi’nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır. Kendal’ın cehenneminden geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa geri dönerler... Artık herkes için kendi dengesini bulma zamanıdır.Kendi dengelerini arayan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar. Karagül yeni bölümüyle cuma akşamı 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

KARAGÜL 124.BÖLÜM FRAGMANI

Karagül 123. bölümde neler yaşandı

Herkesten çok sevdiği oğlunu kaybettiğini öğrenen Kendal, bu acı gerçeği kabullenemeyerek Mehdi’nin cansız bedenini hastaneden kaçırır. Mehdi ile ilgili durumdan haberi olmayan Emine, Kendal’ın babasını öldürdüğünü Oğuz’a anlatır. Oğuz Kendal’ı tutuklamak için uzun süredir aradığı fırsatı sonunda yakalamıştır. Kendal için bedel ödeme zamanıdır artık. Özlem’in çantasının Fırat Nehri’nde bulunması, Mehdi bebeğin ölümünü hazırlayan kazada da Kendal’ın parmağı olabileceği şüphesini doğurur. Delilleri tek tek toplayarak gerçeğe ulaşan Oğuz Kendal’ı tutuklamaya geldiğinde her zamankinden de tehlikeli bir Kendal ile karşılacaktır. Kaybedecek hiçbir şeyi kalmayan Kendal’ın intikam yemininden tüm aile payına düşeni alacaktır.

Haberin Devamı

Kendal kendi öfkesinin cehenneminde yanacağının farkında olmadan Kasım, Özlem, Ayşe ve Mehdi’nin içinde olduğu aracı Fırat’ın sularına atar. Ayşe ve Mehdi kazadan kurtulurlar ancak ölüm kalım savaşı ikisi içinde devam etmektedir. Narin’in ölümüyle birlikte Baran ve Ebru arasındaki dengeler yerinden oynar... Bir anda kendisini oğlunun çok uzağında bulan Ebru oğluna yardım edememenin acısıyla kıvranırken, Ada ve Maya abilerine destek olmak kolları sıvarlar. Ancak bu kez Baran’ın acısıyla birlikte kalınlaşan duvarına çarparlar. Ebru, hiç beklenmedik bir şekilde Kendal’ın, Narin’in ve Fırat’ın ölümüyle olan bağlantısını öğrenir ve bunu Oğuz’a söyler. Kendi yolunun sonuna geldiğini düşünen Oğuz, bu kez son bir hamleyle ayağa kalkar ve intikam yemini eder. Artık, Oğuz ve Kendal kıyasıya bir mücadelenin içine gireceklerdir. Diğer yandan Emine, Kadriye ile yaşadığı yüzleşme sonrasında, Kendal’ın ipini çekmeye kararlı bir şekilde Halfeti’ye geri döner. Artık her taraftan sıkışan Kendal için geri sayım başlamıştır.

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Ebru Şamverdi: Ece Uslu
Kocası Murat’ın iflası ve ölümünden sonra dünyası alt üst olan Ebru, İstanbul’daki şatafatlı hayatını geride bırakıp üç çocuğu ile birlikte Halfeti’ye yerleşmek zorunda kalır. 20 yıldır görmediği Şamverdiler’le birlikte aynı konakta, her şeye rağmen aile olmaya çalışırken, Halfeti ve Şamverdiler konağı, Ebru’ya yeni sırlar ve yeni acılar getirir. Teyzesinin kızı olarak tanıdığı Narin’in kocasının ilk karısı olduğunu öğrenmesiyle başlayan bu sırlar yumağı, Ebru’nun sınırlarını zorlayacak kadar ileri gider. Narin’in, Murat’tan olduğunu zannettiği Baran’ın, 19 yıl önce öldü bildiği oğlu olduğunu öğrenmesiyle birlikte Ebru için artık Halfeti bir ev bir yuva değil, kime inanacağını ve güveneceğini bilmediği bir cehennem olup çıkar.

Baran Şamverdi: Mert Yazıcıoğlu
Baran, Halfeti’de amcası ve babaannesinin himayesinde annesiyle birlikte yaşamanı sürdürürken babasının ölümü herkes gibi onu da derinden etkiler. Yıllardır baba hasretiyle yanıp tutuşan Baran, babasına kavuşamadan onu kaybeder. Diğer yandan bu güne hep merak ettiği ve bir türlü tanımadığı kardeşleri ve babasının ikinci karısı olan Ebru gelip, konağa yerleşirler. Doğu’nun erkek egemen dünyasında amcası Kendal’ı rol model alarak büyüyen Baran, annesi ve amcasının da etkisiyle Ebru’yu kendine düşman beller.

Kendal Şamverdi: Mesut Akusta
Kendal Şamverdi, babasından kalan ağalık mirasını hakkıyla taşımak için bu güne kadar canını dişine takıp çalışmıştır. Ancak babası Mehdi için Murat, daima daha kıymetli ve daha özel olur. İçten içe kardeşine olan düşmanlığı perçinlenir. Erkek torun isteyen Mehdi’ye sağlam bir varis veremeyen Kendal bunun ağırlığı altında ezilirken, kader Kendal’dan yana kozunu oynar. Murat İstanbul’da aşık olduğu kadın olan Ebru ile evlenebilmek için ilk doğan oğlunu tabiri caizse Mehdi’ye ve Şamverdiler’e kurban olarak sunar ve oğlu karşılığında özgürlüğünü satın alır. Bu noktadan sonra Baran’ı da evladı gibi sahiplenen Kendal için her şey düze çıkar. 
Kadriye Şamverdi: Şerif Sezer
Kadriye Ana, doğunun gizemli topraklarında, kah acılarını kah tecrübelerini hayat süzgecinden geçirerek yaşama bilgece yaklaşan bir toprak kadınıdır. Kocası Mehdi’ye olan yürekten bağlılığı onu, onay vermemesi gereken bir sırra ortak eder. Baran’ın anasından çalınmasına... Bu sır Kadriye için ilk zamanlarda o kadar rahatsız edici olmasa da yıllar içinde bir acıya dönüşüp Kadriye’yi yiyip bitirmeye başlar. Murat’ın ölümüyle birlikte konağa gelen Ebru, sırrı bilen Kadriye Ana’yı iyice arada bırakır. Bir yanda kızı gibi büyüttüğü Narin, diğer yanda Ebru... Ebru’nun Kadriye’ye bir ana gibi yakınlaşması Kadriye’yi iyice kahreder. Ancak bu süreç içinde Kadriye Ana’da kendi sırrı ile yüzleşmek zorunda kalır. Sırlarıyla ölen kocası Mehdi, kız kardeşi Fikriye’yi de hamile bırakmış ve konaktan göndermiştir.

BAKMADAN GEÇME!