Karagül 115. son bölümde büyük sır ortaya çıktı - izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 115. son bölümde büyük sır ortaya çıktı - izle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 11:37

FOX TV'nin sevilen dizisi Karagül 115. bölüm ile ekrana geldi. Kadriye Ana yıllardır sakladığı sırrı açığa çıkardı.Peki Karagül'de Kendal'ın yeni planı ne olacak? Karagül son bölüm ile ilgili merak ettiklerinizi sizler için derledik.

Haberin Devamı

Başrollerini Ece Uslu, Şerif Sezer ve Mesut Akusta’nın paylaştığı FOX’un reyting rekortmeni dizisi Karagül’de heyecan fırtınası hiç dinmiyor. Dün akşam 115. bölüm ile ekrana gelen dizinin ayrıntıları haberimizin devamında..

Sevda’nın Kendal’ı alt etmek için yaptığı plan, başarısız olur... Ancak Kendal her zaman olduğu gibi bunu da kendi lehine çevirecek bir yol bulur. Kasım ve Ayşe’yi içinden çıkamayacakları bir tuzağa düşürür. Baran’ın Nazlı konusunda bu kadar ileri gitmesine hiç bir şekilde onay vermeyen Ebru ve Narin, belki de ilk defa oğulları için bir araya gelirler ve onu bu hatadan vazgeçirmek için çabalarlar...

Ancak Baran, Nazlı’yı kurtarmak konusunda kararlıdır. Baran’ın bu kararlılığı konak için bitmeyen tehlikeler zincirinin yeni bir halkası olarak eklenecektir. Kendal’ı başka türlü durduramayacağını anlayan Kadriye ana, yıllardır köşe bucak sakladığı sırları artık gün yüzüne çıkarmaya karar verir. Ancak Kendal bu kadar çabuk pes etmeyecektir.

Haberin Devamı

KARAGÜL 115. BÖLÜM FRAGMANI

 

KARAGÜL SON BÖLÜMDE İZLE

Kendal’ın hiç bir ceza almadan çıkması Ayşe’yi çileden çıkarır ve Kendal’ın cezasını kendisi vermeye karar verir. Bütün bunlara seyirci kalmamaya kararlı olan Kasım’ın vereceği karar Ayşe’yi ve Baran’ı da etkilemektedir. Baran ve Ayşe’yi artık çok zor bir kader beklemektedir. Kasım, bu kez yine Kendal’ın ayağına basacak bir hamle yapar. Ama bu kez Kendal hiç beklemediği birinden darbe yer...

Sevda’dan gelen bu beklenmedik hamle Ayşe’nin hayatına mı mal olacak? Gülizar, Şamverdilerin üzerine bulduğu her boşluktan ve dur durak dinlemeden saldırmaya devam eder. Diğer yandan konağa neredeyse yerleşen Nazlı ve Ada arasında gerginlik yükselmeye devam etmektedir. Nazlı’nın konak için tehlike olma olasılığı Ebru’yu da tedirgin eder. Nazlı’nın varlığı tüm Şamverdileri tehlikeye mi atacak?

KARAGÜL NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Bu yıl 4. sezonunda olan FOX’un reyting rekortmeni “Karagül” dizisi, sona doğru yaklaşıyor. Uçankuş TV’nin “İki Kadın Arasında” programının haberine göre Murat Saraçoğlu’nun yönettiği Gaziantep’te çekilen dizi, 125. bölümde ekrana veda edecek.

Haberin Devamı

İlk 3 sezonunda Yavuz Bingöl ile Özcan Deniz’ın de rol aldığı dizinin son olarak 115. bölümü çekilmişti.

KENDAL, ÖZLEM VE BARAN’LA YOLA DEVAM

Dizide kötü adam Kendal’ı canlandıran Mesut Akusta ile genç yıldızlar Mert Yazıcıoğlu ile Hilal Altınbilek, “Karagül”ün yapımcısının sonbaharda çekeceği yeni projelerinde rol alacak. Dizide Baran karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu ile yengesi Özlem’i canlandıran Hilal Altınbilek, 2 yıldır aşk yaşıyor.

ECE USLU’NUN BİTMEYEN DİZİ İSYANI

Karagül’ün Ebru Şamverdi’si Ece Uslu’nun dizinin Gaziantep’teki daimi mekanı olan konak çekiminden paylaştığı fotoğrafın altına “Bir eğleniyoruz, bir eğleniyoruz. Aman da aman… Bitmeyen Karagül dizisi” yazması dikkat çekti. Bu durum dizinin yönetmeni Murat Saraçoğlu’ndan ayrılıp boom operatörü Ejder Özgür’le beraber olmaya başlayan Ece Uslu’nun diziden çok sıkıldığı şeklinde yorumlandı.

 

BAKMADAN GEÇME!