Karagül 114. yeni bölüm fragmanı izle! Ailedeki büyük sır ne?

Güncelleme Tarihi:

Karagül 114. yeni bölüm fragmanı izle Ailedeki büyük sır ne
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2016 11:55

Ekranların sevilen dizisi Karagül'ün 114. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümünde izleyicileri ekrana kilitleyen Karagül'ün 114. yeni bölümü cuma akşamı saat 20.00'da Fox Tv ekranlarında yayınlanacak. Karagül 114.bölüm fragmanı ve yeni bölüm hakkında tüm detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

Fox Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Karagül'de heyecan bitmiyor. Ekranların sevilen dizisi Karagül'ün 114. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Senaristliğini Erkan Birgören'in yapımcılığını Şükrü Avşar'ın üstlendiği Karagül dizisinin başrollerini ise  Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker ve Mert Yazıcıoğlu paylaşıyor.

KARAGÜL DİZİSİ KONUSU

 Karagül Urfa’nın Halfeti ilçesinde doğan, zengin ve nüfuslu Şanverdi ailesinin oğlu Kendal'ın  kardeşi Murat'ı  küçüklüğünden itibaren kıskanıp, aşiretin ve tüm malvarlığının tek sahibi olmak istemesi üzerine gelişen olayları konu alır.

 Kendal'ın evlendiği iki eşinden de neslini devam ettirecek sağlıklı erkek çocuğu olmaz. Doğan tek oğlu özürlüdür. Kardeşi Murat ise İstanbul’a gider ve orada kendine yeni bir hayat kurarak Ebru ile evlenir. Murat'ın önceki hayatı hakkında hiçbir bilgisi olmayan Ebru, Murat'ın imam nikahlı bir karısı ve 4 çocuğu olduğunu bilmemektedir.

Haberin Devamı

 Murat memleketine gidip ailesini ziyaret ettiği bir günde Kendal ile tartışmaya girerek kardeşi Kendal tarafından Fırat nehrinin azgın sularına atılır. Ve oradan kaybolur. Ebru’ya ise Murat’ın intihar ettiği söylenir. Haberi alan Ebru'nun hayal kırıklığına uğrar. Kocasının ailesinin yaşadığı topraklara gider ve orada tüm gerçekleri öğrenir. 

 

KARAGÜL 114. BÖLÜM 1. FRAGMANI

 

 KARAGÜL 113. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kendal’ın Mehdi bebeği yanına almak için yaptıkları kendi ayağına dolanır. Yaptığı plan Sibel’in ölümüne yol açarken Mehdi bebeğin de hayatını büyük tehlikeye düşürür. Mehdi bebeğin velayeti Kasım’dadır. Artık tüm kozlar Kasım’ın eline geçmiştir. Bu gelişme Kendal ve Kasım arasında yeni bir savaşın başlangıcı olur.

Kendal, oğlunu Kasım’ın elinden geri alabilmek için açtığı dava bakalım nasıl sonuçlanacak? Kendal oğluna kavuşabilecek mi? Boşluğu fırsat bilen Gülizar bu fırsatı bakalım nasıl değerlendirecek. Şamverdi ailesine yeni bir acı yaşatmak için düğmeye basar.

Haberin Devamı

Annesinin ölümünün ardından hayatla bağlarını koparan Ayşe, annesinin ölümüne sebep olduğu için Kendal’ı öldürmeye ant içer. Kadriye Şamverdi, sonunda yıllardır gizlemek zorunda kaldığı sırrı İdris'e açıklar. Ailedeki tüm dengeleri bozan bu sır ne?

KARAGÜL 113. BÖLÜM FRAGMANI

 

KARAGÜL DİZİSİ KÜNYE:

Yapımcı: Şükrü Avşar
Senarist : Erkan Birgören
Genel Koordinatör: Murat Çiçek
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Uygulayıcı Yapımcı: Serkan Turhan
Görüntü Yönetmeni: Kayhan Yılmaz
Yapım Koordinatörü: Fatih Yılmaz
Yardımcı Yönetmen: Günay Günaydın
Cast Direktörü: Hülya Çelen
Görüntü Yönetmeni: Yüksel Varol
Yapım Tasarımcısı: Erol Taştan
Sanat Yönetmeni: Osman Özcan
Set Amiri: Serdal Özdemir

BAKMADAN GEÇME!