Karagül 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle!

Güncelleme Tarihi:

Karagül 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 25, 2016 11:11

Fox TV'nin sevilen ve izlenen dizisi Karagül bu akşam yeni bölümüyle ekranlarda olacak. Karagül 114. Bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Kendal planlarını uygulayabilecek mi? Detaylarda...

Haberin Devamı

Fox TV'nin heyecan dolu dizisi Karagül'de bu hafta neler olacak. 114. Bölüm fragmanı yayınlanan Karagül dizisinde bu hafta heyecan dorukta olacak. Ece Uslu'nun başrolde olduğu Karagül bu akşam saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak.

114. BÖLÜM'DE NELER OLACAK

Kendal’ın hiç bir ceza almadan çıkması Ayşe’yi çileden çıkarır ve Kendal’ın cezasını kendisi vermeye karar verir. Bütün bunlara seyirci kalmamaya kararlı olan Kasım’ın vereceği karar Ayşe’yi ve Baran’ı da etkilemektedir. Baran ve Ayşe’yi artık çok zor bir kader beklemektedir. Kasım, bu kez yine Kendal’ın ayağına basacak bir hamle yapar. Ama bu kez Kendal hiç beklemediği birinden darbe yer... Sevda’dan gelen bu beklenmedik hamle Ayşe’nin hayatına mı mal olacak? Gülizar, Şamverdilerin üzerine bulduğu her boşluktan ve dur durak dinlemeden saldırmaya devam eder. Diğer yandan konağa neredeyse yerleşen Nazlı ve Ada arasında gerginlik yükselmeye devam etmektedir. Nazlı’nın konak için tehlike olma olasılığı Ebru’yu da tedirgin eder. Nazlı’nın varlığı tüm Şamverdileri tehlikeye mi atacak? Karagül Cuma 20.00'de FOX'ta!

Haberin Devamı

Karagül 114. Bölüm Fragmanı Yayınlandı - İzle

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

endal’ın Mehdi’ye kavuşmak için yaptığı plan ayağına dolanır ve bilmeden kendi oğlunun da ölüm fermanını imzalar. Mehdi bebek ölüm kapanından kurtulsa da onu çok zor günler beklemektedir. Kendal, kendi cezasını kendi ağzıyla vermiştir.Gülizar’ın sönmek bilmeyen intikam ateşi günden güne harlanarak büyümektedir. Gözü hiç bir şey görmeyen Gülizar, Şamverdiler için tabiri caizse katliam emri verir. Ailenin reisliği kendisine kalan Baran, tam anlamıyla dar boğaza giren Şamverdi ailesini korumak için kendisini feda eder.

Ancak bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Bu zor günlerde artan Baran ve Ebru yakınlığı, oğlunun elinden kum taneleri gibi gittiğini gören Narin için hiçte kolay bir süreç değildir. Ölüm kapanından çıkan Sibel, Ayşe, Kasım ve Mehdi için kaçmak artık mümkün değildir. Sibel’in aldığı yaralar onu Azrail’in kollarına bırakırken yanında olan Ayşe için artık hayatın rengi ve şekli değişmiştir. Kendal kıskacında kalan Ayşe ve Baran’ı zor günler beklemektedir.

Haberin Devamı

KARAGÜL 114. BÖLÜM FRAGMANI

 

BAKMADAN GEÇME!