Karagül 113. yeni bölüm fragmanında Kadriye'den itiraf! - izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 113. yeni bölüm fragmanında Kadriyeden itiraf - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 18, 2016 10:40

FOX TV'nin heyecan dolu dizisi Karagül 113. bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek. Sevilen dizide bu hafta Kendal’ın babası ortaya çıkıyor. Ölüm kalım savaşı veren Kadriye Şamverdi çarpıcı açıklamalarda bulunuyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başrollerini Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker ve Mert Yazıcıoğlu’nun paylaştığı sevilen dizi Karagül’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor.

Büyüleyici topraklarda etkileyici bir hayat hikayesinin anlatıldığı ekranların fenomen dizisi Karagül bugün sürprizlerle dolu yepyeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Bu akşam 113. bölümü yayınlanacak olan ekranların fenomen dizisinde bu hafta neler yaşanacak merak konusu. İşte yeni bölümden detaylar!

Karagül 113. bölüm fragmanı

Karagül 113. bölümde neler yaşanacak?

Kendal’ın Mehdi bebeği yanına almak için yaptıkları kendi ayağına dolanır. Yaptığı plan Sibel’in ölümüne yol açarken Mehdi bebeğin de hayatını büyük tehlikeye düşürür. Mehdi bebeğin velayeti Kasım’dadır. Artık tüm kozlar Kasım’ın eline geçmiştir. Bu gelişme Kendal ve Kasım arasında yeni bir savaşın başlangıcı olur.

Haberin Devamı

Kendal, oğlunu Kasım’ın elinden geri alabilmek için açtığı dava bakalım nasıl sonuçlanacak? Kendal oğluna kavuşabilecek mi? Boşluğu fırsat bilen Gülizar bu fırsatı bakalım nasıl değerlendirecek. Şamverdi ailesine yeni bir acı yaşatmak için düğmeye basar.

Annesinin ölümünün ardından hayatla bağlarını koparan Ayşe, annesinin ölümüne sebep olduğu için Kendal’ı öldürmeye ant içer. Kadriye Şamverdi, sonunda yıllardır gizlemek zorunda kaldığı sırrı İdris'e açıklar. Ailedeki tüm dengeleri bozan bu sır ne?

BAKMADAN GEÇME!