Karagül 112. yeni bölüm fragmanı Sibel ölüyor mu? - izle

Güncelleme Tarihi:

Karagül 112. yeni bölüm fragmanı Sibel ölüyor mu - izle
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2016 13:53

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi Karagül 112. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu. Yeni bölümde Kendal’ın yaptığı plan Sibel’in hayatına mal oluyor. Sevilen dizi Karagül'ün yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde…

Haberin Devamı

Fox TV ekranlarının büyük ilgiyle izlenen dizisi Karagül, bu akşam 112. bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sıra dışı hayat hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen dizide bakalım neler yaşanacak.

Başrollerini Ece Uslu, Şerif Sezer ve Mesut Akusta’nın paylaştığı FOX’un reyting rekortmeni dizisi Karagül’de heyecan fırtınası hiç dinmiyor. Büyük sürprizleri ve çözülmeyi bekleyen sırlarıyla Görkemli Şamverdi Konağı’nda yaşanan çarpıcı gelişmeler bu akşam yayınlanacak olan Karagül 112. bölümünde.

Karagül 112. bölüm fragmanı izle

Karagül yeni bölüm gelişmeleri

Sevilen dizinin bu haftaki yeni bölümünde ipler geriliyor. Kendal yaptığı planı elini ayağına dolaştırıyor. Farkında olmadan verdiği emir ile oğlunun hayatını tehlikeye atar.

Haberin Devamı

Günden güne daha da büyüyen intikam ateşi işe yanıp kavrulan Gülizar’ın artık gözü hiçbir şeyi görmez. Şamverdi ailesini felakete sürükleyecek büyük bir plan yapar. Şamverdi ailesinin tek reisi artık Baran’dır. Felakete sürüklenen ailesini kurtarmak için canını ortaya koyar. Ancak kendisini bekleyen zorlu bir mücadele vardır.

Şamverdi ailesinin içinde bulunduğu bu zor günlerde Baran ve Ebru arasındaki buzlar erimeye başlar. İkisinin bu yakınlığını gören Narin, oğlunu kaybedeceği endişesine kapılır. Kendal’ın planı doğrultusunda Sibel, Ayşe, Kasım ve Mehdi’nin hayatı tehlikeye girer. Ölüm kapanından kaçmaya çalışan Sibel aldığı yara ile daha fazla devam edemez.

Diğer yandan ölüm kapanından kıl payı kurtulan Mehdi bebeği bekleyen kötü sürprizler vardır. 

BAKMADAN GEÇME!