Kanıt Ateş Üstünde dizisinin merakla beklenen 4.bölüm fragmanında şok!

Güncelleme Tarihi:

Kanıt Ateş Üstünde dizisinin merakla beklenen 4.bölüm fragmanında şok
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 06, 2016 08:50

Kanıt Ateş Üstünde bu hafta 4.bölümü ile izleyenlerinin karşısına çıkacak. Kanıt Ateş Üstünde de heyecan yine hiç eksik olmayacak. Ekibin çözmeye çalıştığı cinayette şok bir gelişme yaşanacak. İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar

Haberin Devamı

Kanıt Ateş Üstünde 4. bölüm fragmanı heyecan dolu sahnelerle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanında ekip seri halde işlenen cinayetlerin peşine düşüyor. Kanıt Ateş Üstünde 4. bölüm fragmanında gündem yine Kaan'ın yaptıkları oluyor. Kanal D'nin kısa zamanda büyük hayran kitlesi edindiği dizi Kanıt Ateş Üstünde heyecan dolu sahneleri ile kaldığı yerden devam ediyor. Peki Kanıt Ateş Üstünde 4. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? 

Kanıt Ateş Üstünde üçüncü bölümde; Rüzgar ve Kaan’ı birlikte görüp onların arasındaki sevgiye kendi gözleriyle tanık olmak Ömer’i daha da tehlikeli kılmıştır. Ayrıca babasının vasiyetnamesine koyduğu sürpriz madde de onu bazı karar almaya zorlar.

Aksiyon dolu bu tempoda Kaan ile Asya, aralarındaki didişmelere rağmen beklemedikleri bir şekilde yakınlaştıklarını fark ederler. Tüm bunlar olurken Rüzgar’ın kaçırılması, olayları daha da hızlandıracaktır. Cinayet masasının gündeminde ise lüks bir villada işlenen gizemli cinayet vardır. Doğum günü partisinin sabahında havuzda bulunan genç bir kadın cesedi kahramanlarımızı; içinde kafa karıştırıcı birçok delil ve şüphelinin olduğu bir hikaye ye sürükler. Prof. Dr. Sevil Atasoy’un sunduğu bilgilerle ekibimiz bu zor cinayeti çözebilecek midir?  

Haberin Devamı

Bu arada Ozan ve Rüzgar’ın tefeciyle davası, umulmadık gelişmelere gebedir. Kaan cinayet soruşturması arasında bu konuyla ilgili de harekete geçer. Aksiyon dolu bu tempoda Kaan ile Asya, aralarındaki didişmelere rağmen beklemedikleri bir şekilde yakınlaştıklarını fark ederler. Tüm bunlar olurken Rüzgar’ın kaçırılması, olayları daha da hızlandıracaktır.

Cinayet masasının gündeminde ise lüks bir villada işlenen gizemli cinayet vardır. Doğum günü partisinin sabahında havuzda bulunan genç bir kadın cesedi kahramanlarımızı; içinde kafa karıştırıcı birçok delil ve şüphelinin olduğu bir hikaye ye sürükler. 

Rüzgâr’ın ve Kaan’ın DNA sonuçlarında kardeş olmadıkları anlaşılmıştır. Enver komiser bu gerçeği açıklamaya karar verir. Kaan, Rüzgâr’ın öz kardeşi olmadığı kendisine açıklandığında verdiği tepkiyle şaşırtacaktır.

Haberin Devamı

Diğer taraftan Ömer, ölüm döşeğindeki babasından bir kardeşi olduğunu öğrenir. Ömer, Rüzgâr’ın karşısına çıkar. Karakterlerimizin hayatlarında artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Asya’nın kardeşi Ozan’ın başı derttedir. Tefeciden aldığı para faizleriyle birlikte katlanmış ve ödemesi mümkün olmayan rakamlara ulaşmıştır. Ölümle tehdit edilen Ozan tefecilerden kurtulabilecek midir?

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!