Kanal D’nin yaz sürprizi

Güncelleme Tarihi:

Kanal D’nin yaz sürprizi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2013 11:41

Yaz ekranı yeni bir gençlik dizisiyle şenleniyor. “Güneşi Beklerken” çok yakında Kanal D izleyicisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

Kanal D, yaz ekranını “Güneşi Beklerken” adlı yeni gençlik dizisiyle daha da güçlendiriyor. Dizinin oyuncu kadrosunda şu isimler var: Emre Kınay, Hande Doğandemir, Kerem Bursin, İsmail Ege Şaşmaz, Yağmur Tanrısevsin, Ebru Aykaç, Gökçe Yanardağ, Simay Küçük Tuna, Hasan Şahintürk, Ece Dizdar, Deniz Türker, Merve Hazer ve Hale Akınlı.

Usta oyuncu Emre Kınay’ın iyi bir okulda beden eğitimi öğretmeni Cihan’ı canlandırdığı dizide, mütevazı yaşamlarını bırakıp İstanbul’a gelmek zorunda kalan bir anne kızın başlarına gelenler konu ediliyor. Çekimlerine Kanlıca’da başlanan dizide, saklanan sırlar, karşılıksız aşklar, hain tuzaklar, hayal kırıklıkları ve beklenmedik yakınlaşmalar öne çıkıyor. 

Güçlü senaryosu ve genç kadrosu ile ekrana farklı ve taze bir soluk getirecek dizinin yapımını D Productions, yapımcılığını Ayşe E. Durmaz üstlendi. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu “Güneşi Beklerken”in senaryosunu ise Gökhan Horzum, Ayşin Akbulut, Deniz Dargı ve Cüneyt Bolak kaleme alıyor.

Haberin Devamı

   
BURSA’DAN İSTANBUL’A UZANAN BİR HİKAYE         

Dizinin konusu şöyle: Demet (Ebru Aykaç) ve Zeynep (Hande Doğandemir), Bursa’nın Gölyazı ilçesinde mütevazı hayat süren bir anne kızdır. Demet’in terzi dükkanında işler umduğu gibi gitmez ve elinde avucunda ne varsa kaybeder. Bu sırada İstanbul’dan Demet’e bir dost eli uzanır. Bu çocukluk arkadaşı Jale’dir (Deniz Türker). Jale, İstanbul’un en prestijli kolejlerinden Sayer Koleji’nin müdürüdür. Hem Zeynep’in iyi bir eğitim alması hem de yeni bir başlangıç yapmak için anne kız, Zeynep’in tüm itirazlarına rağmen tası tarağı toplayıp İstanbul’a taşınır. Aslında Jale’nin onlar için başka planları vardır. Hem Demet’in hem de Zeynep’in hayatını kökünden değiştirecek bir sırrı saklamaktadır Jale... Onun geçmişte yaptığı hatayı telafi etmek için İstanbul’a getirdiği Zeynep ve Demet’in hayatında yeni ama zorlu bir sayfa açılır. Gençler tarafında dörtlü bir aşk ekseninde ilerleyen hikayede, büyükler tarafında ise geçmişin sırları zamanla gün yüzüne çıkacak ve herkesin hayatını altüst edecektir.      

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!