Kanal D’den TEGV’ye dev destek

Güncelleme Tarihi:

Kanal D’den TEGV’ye dev destek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 25, 2006 22:55

Kanal D’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda, yüz binlerce çocuğa eğitim olanağı sağlayarak Türkiye’nin geleceğine ışık tutan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına düzenlediği ve Türkiye’nin birbirinden ünlü isimlerinin konuk olduğu "Eğitim Gönüllüleri İçin Makina" programında, 1.2 milyon YTL’lik bağış toplandı.

Sunuculuğunu Okan Bayülgen’in yaptığı, "Televizyon Makinası" ekibinin hazırladığı programa; Aydın Boysan, Bülent İnal, Davut Güloğlu, Emel Sayın, Hakkı Devrim, Hülya Koçyiğit, Kıvanç Tatlıtuğ, Murat Daltaban, Orhan Gencebay, Özgü Namal, Özlem Düvencioğlu, Seyfi Dursunoğlu, Songül Öden, The Velvets, Tolgahan Sayışman, TMS Korosu, Tuğba Büyüküstün, Uğurkan Erez, Zerrin Özer ve Zeynep Beşerler katıldı.

Vatandaşlarımızın yoğun bir ilgi ve katılım göstererek TEGV’e destek oldukları programda 1.2 milyon YTL’lik bağış toplandı. Kanal D, bu yardımların ardından toplam 120 bin çocuğumuzun eğitimine katkı sağlamış oldu. Kanal D, "Eğitim Gönüllüleri İçin Makina" programından elde ettiği tüm reklam gelirlerini de TEGV’e bağışladı. 2003 Yılından beri TEGV’in Kurumsal İletişim Sponsorluğunu üstlenen Kanal D, her yıl hazırladığı özel programlarla çocuklarımızın eğitimine destek olmaya ve sosyal sorumluluk bilincini yaygınlaştırmaya devam edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!