Kadir Doğulu sevgilisi Neslihan Atagül'e arka çıktı!

Güncelleme Tarihi:

Kadir Doğulu sevgilisi Neslihan Atagüle arka çıktı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 26, 2016 13:57

Ünlü oyuncu Kadir Doğulu, kendisi gibi oyuncu olan Neslihan Atagül ile birlikte Bebek’te objektiflere takıldı. Kadir Doğulu, sevgilisi Atagül’e sahip çıkan sözler sarf etti. Doğulu: ''Neslihan mükemmel yemek yapar'' dedi.

Haberin Devamı

Yakışıklı oyuncu Kadir Doğulu, kendisi gibi oyuncu olan güzel sevgilisi Neslihan Atagül ile bu yaz nikah masasına oturmaya hazırlanıyorlar. Neslihan Atagül hakkında bir süre önce güzel yemek yapabilmek için yemek kurslarına gitmeye başladığı haberleri ortaya atılmıştı.

Doğulu ve Atagül çifti geçtiğimiz gün Bebek’te habercilere yakalandı. Muhabirler Doğulu’ya, Atagül hakkında çıkan güzel yemek yapabilmek için yemek kurslarına gittiği haberlerini hatırlattılar.

Kadir Doğulu sevgilisi Neslihan Atagüle arka çıktı

 

Kadir Doğulu, çıkan bu haberler hakkında “Bu haberler nereden çıkıyor anlamıyorum. Neslihan zaten çok güzel, mükemmel yemek yapar.” diye konuştu. Doğulu bu sözleri ile sevgilisine sahip çıkıp destek oldu.

Haberin Devamı

Kadir Doğulu kimdir?

Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 yılında Mersin’ de dünyaya geldi. Modacı ve müzisyen Kemal Doğulu’ nun kardeşidir. Oyunculuk kariyerine ilk olarak 2010 yılında oynayan Küçük Sırlar dizisinde baş rollerden birini oynayarak başladı. Ardından bir çok dizide baş rol oyunculuğu yaptı. Bir de “Bir Hikayem Var” isimli filmde baş rol oyunculuğu yaptı.

BAKMADAN GEÇME!