Kadir Doğulu: Neden aramızı bozmaya çalışıyorlar?

Güncelleme Tarihi:

Kadir Doğulu: Neden aramızı bozmaya çalışıyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 14:58

Önceki akşam Birkan Sokullu ile birlikte Arnavutköy’de görüntülenen Kadir Doğulu, “Kara Sevda” dizisinde yer alan, sevgilisi Neslihan Atagül ile Burak Özçivit’in öpüşme sahneleri hakkında sorulan sorulara cevap verdi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Başarılı oyuncu Kadir Doğlu önceki akşam Arnavutköy’de bir mekan çıkışında Birkan Sokullu ile birlikte görüntülendi. Objektiflerden kaçamayan yakışıklı oyuncu, gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakmadı. İşte detaylar...

Muhteşem Yüzyıl:Kösem dizisinde başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kadir Doğulu, “Kara Sevda” dizisinde rol alan sevgilisi Neslihan Atagül ile Burak Özçivit’in yer aldığı öpüşme sahneleri ardından Atagül ve sevgilisi Kadir Doğulu arasında “öpüşme krizi” yaşandığı iddiası ortaya atılmıştı.

Kadir Doğulu: Aramızı Bozmaya Çalışıyorlar!

Neslihan Atagül ile uzun bir süredir birlikte olan ve bu yaz dünya evine girmeye hazırlanan Kadir Doğulu, gazetecilerin sevgilisi Neslihan Atagül ile Burak Özçivit’in yer aldığı öpüşme sahneleri üzerine sorulan sorulara tepki gösterdi.

Haberin Devamı

Kadir Doğulu; “Ne Neslihan ile ne de Burak bey ile aramda hiçbir sıkıntı yok, neden bizim aramızı bozmaya çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı.

Kadir Doğulu: Neden aramızı bozmaya çalışıyorlar

Kadir Doğulu Kimdir?

Başarılı oyuncu Kadir Doğulu, 19 Nisan 1982 tarihinde, Mersin’de dünyaya geldi.

Müzisyen ve aynı zamanda modacı olan Kemal Doğulu’nun kardeşi olan Kadir Doğulu, İlk olarak 2010'da Kanal D'de başlayan ve ardından Star TV'de yayınlanan “Küçük Sırlar” dizisinin başrollerinden birini oynadı.

2011'de sona eren dizi ile oyunculuğa tam anlamıyla adım atmış oldu. Bundan önce Hande Yener'in “Romeo” şarkısının klibinde rol almıştır. Ardından sonraki televizyon sezonunda Show TV'de yayınlanan Gani Müjde'nin yazmış olduğu “Pis Yedili” adlı dizide yine başrol oynadı. Daha sonra diziden ayrılarak “Fatih-Harbiye” adlı dizide “Macit” rolünü canlandırdı.

2015 yılının Şubat ayında ATV'de başlayan “Sevdam Alabora” dizisinde “Gökhan” rolünü canlandırdı.

Şuan, Kasım 2015'te Star TV'de yayınlanmaya başlayan “Muhteşem Yüzyıl: Kösem” adlı dizide “Mehmet Giray Han”ı canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!