Kadınların Aldatma Nedenleri

Güncelleme Tarihi:

Kadınların Aldatma Nedenleri
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 14:29

Kadın, erkek ilişkilerinde iki taraftan herhangi birinin hissettiği güvenememe duygusu, her ilişki için kırmızı alarmın çaldığı anlardır. Peki, kadınların aldatma nedenleri nelerdir?

Haberin Devamı

Kadınlar, sorumluluk sahibi ve gelecek için küçük de olsa kaygısı olan erkeklerden hoşlanırlar. Bu tür erkekler gelecekte eşi ve olacak çocukları için endişelenen, şimdiden bu endişe ile sorumluluk alan erkeklerdir. Gelecek için bir planı olmayan, gününü gün eden, ilerisi için bir garanti fırsatı yaratmayan erkek, kadının gözünde güvenilmeyen bir erkek imajı çizecektir. Bu durumda kadın, ilişkide olduğu kişi yerine kendini güvende hissettiği başka bir bireyle vakit geçirmeyi tercih eder.

Aile baskısıyla bir araya getirilen ve evlendirilen bir çiftte, mutsuzluk ve şiddet olması mümkündür. Eğer erkek, kadını sürekli aşağılıyorsa, başka insanların yanında eziyorsa ve kadını utandırıyorsa, bu durumda kadın kendisine ilgi gösteren ve ona daha iyi davranan bir erkekle vakit geçirmekten daha çok keyif alacaktır.

Haberin Devamı

Erkeğin herhangi bir bağımlılığının olması durumunda, kadın kendini güvende hissedeceği birinin yanında alacaktır soluğu. Bağımlılık ise bir süre sonra maddi sıkıntılara yol açar ve evde kötü tartışmalara hatta şiddete başvurmalar olacaktır.

Kadın, erkeğine yaklaştığı zaman istediği ilgiyi göremiyorsa, aynı zamanda erkek başka kadınlara, eşinin yanında ilgi gösteriyorsa, bu durum kadın için olumsuz sonuçlar yaratır. Kadın, kendisine eşinden daha çok ilgi gösteren bir erkekle olmayı seçecektir.

İkilinin cinsel hayatında, yatakta erkeğin istediği her şeyin yapılması ancak kadının da bu konuda duygusal açıdan açlığını giderememesi, eşini aldatma yoluna itebilir. Yani yatakta erkeğin bencil davranması yine kadının eşini aldatmasına yol açabilir. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!