Kadınları etkileme sanatı

Güncelleme Tarihi:

Kadınları etkileme sanatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 1998 00:00

Haberin Devamı

Amerika’da yapılan araştırmalar diye başlamayacağım ama canım Türkiyem de yeni zamanda yeni yetmelere inanılmaz fikirler vereceğim. Uygulayın göreceksiniz ki kadınlar etrafınızda pervane olacak. İlk görünüş çok önemlidir. Onun için önce kıyafetle başlayacağız. Eski bir Atasözü der ki ‘İnsanlar kıyafeti ile karşılanır, kişiliği ile uğurlanır.’Gerçi şimdi ünleri ve kartvizitleriyle karşılanıyorlar ama olsun.

*

Gelelim şimdi işin aslına kadınları etkilemek için neler yapmalıyız.

1- Ünlü olacaksınız. Öyle ünlü dediysem popüler ünlü olacaksınız. (Unutulmuş modası geçmiş olmayacaksınız) Yani en az 24 saatlik bir ününüz olacak 24 saati geçince bayatlama durumu söz konusu olabilir. Manken, fotomodel, tek şarkılık şarkıcı, köprüden atlama numarası, cinayet sanığı ya da yakını, vergi yüzsüzü, sporcu, televole maymunu gibi durumlara uygunsanız ünlüsünüz demek.

2-İyi giyineceksiniz. Markası on metreden belli olan poponuzu ortaya çıkaran iyi bir kot pantelon (Rafetce) . Üzerinde bir numara büyük bir gömlek ya da tişört (mutlaka sağ üst köşesinde markası olacak) ve bir deri mont. Eşek kadar markası görünen bir bot.

3- Koku. Koku deyip geçmeyin. Otobüs, minibüs ve arabada terden kaşar kokusuna dönmeyen cinsten olacak. Tabii ki kokuyu mutlaka bir asansörde bolca sıkacaksınız ki bir işe yarasın. Koltuk altı Roll on, koltuk altı deodorant ve Eau de Toilette. Kullandığınız kokudan bir tane de duş Jeli. Kokuyu hissettiği zaman iş tamam..?

4- Araba. Mutlaka arabanın dikiz aynasında bir tane CD asılı olmalı. İyi bir teyp buna bağlı koca kolonlar. Tabii ki son günlerede moda olduğu için Orhan Gencebay’ın kasetleri . Batsın bu dünya şarkısını duyurarak azami hız 20km ile tur atacaksınız. İş tamam. Not: Arabaya beş kişi binin ki kimse gelmezse bile çok kalabalıktık, onun için kimse gelmedi triplerine yatabilesiniz.

5-Barlara takılıcan. Elinde içki kadehi (en az Jack Daniels) olmalı. Ne söylediğini anlamadığın halde şarkıya ritim tutturucan. Tuhaf ama mesela Batsın bu dünya şarkısına Remix yapıldığını düşünün şarkıda ‘Yazıklar olsun’ dedikçe siz kıvıracaksınız.

6- Saçlar, ya kısa ve bol jöleli (Necip bey briyantini tavsiye edilir) ya da uzun olacak ki kızlar kendine yakın hissetsinler. İş tamam.

7- Spor. Yapmasan bile yapıyormuş gibi gözükücen. Seni sağlıklı ve hayatı seven biri zannetsinler. Bunları yapamıyorsan, takım tutucan ama öyle Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Trabzon değil, İstanbulspor, Esenler Yıldız spor, Mardin Köy Hizmetleri Spor gibi.

8-Uyuz da olsa köpek, kedi besleyeceksin. En azından göstermek için farenin akrabası olan bir hamster besleyeceksin.

9- Kendine iyi ama senden daha çirkin ve aptal görünüşlü arkadaşlar seçeceksin ki onların yanında daha zeki ve yakışıklı görünesiniz.

10- Cep telefonu, kesinlikle bir tane almalısınız. Kemerinize asarak herkese göstermelisiniz ki cep telefonuna konuşmadan her ay 3-4 milyon verecek kadar zengin(!) olduğunuz anlaşılsın... Kemerinize takamazsanız bile arka cebinize koyun ki anteni kırılsın, pili bitsin yedek parça alın. En azından oyuncak telefon taşıyın nasılsa anlaşılmaz.

11- Karizma. Karizma deyip geçmeyin. Bakışınız oturuşunuz, yürüyüşünüz, ses tonunuz, hitap edişiniz farklı olmalı. Ayna karşısına geçerek bol bol egzersiz yapın. Ya da cool takılacaksın, önemsemiyor ayaklarına yatacaksın .

12- Bronz ten. Yazın güneşten, kışın solaryum veya Uludağ’da soğuktan bronzlaşarak dolaşacaksınız. En kötü ihtimal fondöten kullanın.

13- Limitleri düşük, her zaman sorun çıkaran bir sürü Kredi kartı bulundurun.

14-Gece, Underground yerlere yırtık kot, apartman topuk ayakkabı, saçlar sprey boya (Oksijenin gözünü seveyim). Gündüz, romantik ve güneşin, çiçeklerin böceklerin bol olduğu yerlere spor kıyafetlerle gideceksin.

15-Yabancı terimler (Global, nüans, okey, şhit, special) öğrenerek bu terimlerle cümle kuracaksın.

16-Önemli insanlarla görülüceksin. En azından mahalleye ünlü biri veya Televole gelmişse çekim yapılırken kafanı arkadan çıkarıyormuş gibi değil de sen istemediğin halde seni çekiyorlarmış tribine gireceksin.

17- İççamaşırı. Hijyenikmiş rahatmış gibi şeylere takılmayacaksın. Soyunduğun zaman markası görünecek. Boxer veya slip en azından vay be dedirtmeli.

18- Tattoo. Dövme Baba bir dövme, daha ilk görüşte göze çarpacak. Haç, yılan, akrep, yonca gibi.

19- Bunları kullanarak ilgisini çekeceğiniz kişiyi de bulmalısınız ki kek gibi ortada kalmayın.

Bunlardan en az 2-3 tanesini yaparsanız iş tamam demektir. Bunların hepsi sizde olabilir ama şansınız yoktur o zaman bir şey diyemem. Unutmayın’Şansı olmayan adamı çölde kutup ayısı kovalarmış’. İyi şanslar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!