Kadınca

Güncelleme Tarihi:

Kadınca
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2000 00:00

Haberin Devamı

HER ŞEYİN BAŞI GÜZELLİK:

Spor ve güzellik

Antalya’da hizmet veren Kilit Sauna Egzersiz Merkezi'nde, bayanlar spor ve saunayı birarada yaşama keyfini buluyor.

Egzersizlerin amacı vücudu şekle sokmaktan çok, ruhunuzu sakinleştirmek ve rahatmaktır. Her gün kendinize ayıracağınız bir kaç dakikayla beyninizi yoran düşüncülerden uzaklaşabilirsiniz. Günümüzde iyi bir rejimin yanısıra bir çok bayan egzersiz yapmanın faydasını biliyor, kendini sağlıklı rahatlatmanın yollarını arıyor. Uzmanlar fazla kilo sorunu çeken bayanları düzenli beslenmeye davet ederken sabah, öğle ve akşam yemeklerinin yanısıra yapılacak egzersizlerin faydasına değiniyor.

Spor ve sauna

Antalya'da hizmet veren Kilit Sauna Egzersiz Merkezi'nde bayanlar spor ve saunayı birarada yaşama keyfini buluyor. Uzman öğretmenler, müzik eşliğinde yapılan step, aerobik ve fitness'e bayanların ilgisi yoğun. Gruplar halinde yapılan aerobik ve step hareketlerinin ardından sauna ve havuz keyfiyle günün stresinden uzaklaşılırken, fazla kilolardan da kurtuluyor.

Her Şey var

Merkez; ayrıca fizyoterapi, parafin, yosun, ağda, manikür-pedikür, step, aerobik, vücut geliştirme ve masaj bölümleriyle de hizmet sunuyor. Bugüne kadar kendilerini başvuran bayanların tümünün önce ‘‘Spor’’ dediklerini belirten yetkililer, ‘‘Bu da bayanların sağlıkla gelen güzellik anlayışına sahip olduklarını gösteriyor’’ dedi.

Havuz keyfİ

Ayrıca cildinin bakımlı ve güzel görünmesini isteyenler, spor, sauna veya havuz keyfinden sonra cilt bakım ünitesinde yaptırdıkları bakım sayesinde canlı ve sağlıklı cilde sahip oluyor. Egzersiz ve bakım merkezinde step, aerobik vücut geliştirme bölümlerinin saati bir milyon. Sauna ve havuzun ise 2 milyon 500 bin lira.

Altın Öğütler

Aç karnına sakın alışverişe çıkmayın. Çünkü bütün gördüklerinizden almak isteyebilir, kilolarınızda problem yaşayabilirsiniz.

Tel: 0242/340 38 38

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!