Kadın şoför dehşet saçar Meltem çıtırla evlenir

Güncelleme Tarihi:

Kadın şoför dehşet saçar Meltem çıtırla evlenir
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 27, 2012 00:14

Toplumsal ikiyüzlülüğümüz bir vesile ile daha su yüzüne pörtledi: MELTEM CUMBUL KENDİNDEN TAMMM 14 YAŞŞŞŞ KÜÇÜK ERKEKLE EVLENDİ!!!

Haberin Devamı

Bizde böyle. Kadın sürücü trafikte dehşet saçar, Meltem çıtırla evlenir. Biteviye ‘adam köpeği ısırdı’ halleri. Bu arada ikili arasındaki yaş farkı tam bir şehir efsanesine dönüşmüş durumda, sürekli artıyor. Haberi ilk duyduğumuzda 12 yıl idi. Sonra 13 oldu, ardından 14. Konuya dair iştah kabardıkça yaş farkı da arttı. Beyefendinin yaşı hep aynı ama, her gün bir yıl daha ‘ihtiyarlayan’ Meltem Cumbul.

Lal Gece rekor kırar!
Toplumumuz evliliklerdeki yaş farkı konusunda bu kadar hassas olduğuna göre, Reis Çelik’in 60 yaşında adamla evlendirilen 14 yaşındaki kızın hikayesini anlattığı ve şu an gösterimde olan “Lal Gece” isimli filmi izlenme rekorları kıracaktır diye tahmin ediyorum. Ancak bu kez karşımızda çok katmanlı bir mesele var. Tek derdimiz ilişkilerde yaş farkı kadını işaret ettiğinde yaşanan şaşkınlık değil. Bu aralar pek bir moda olan ‘kayınpeder histerisi’ni ne yapacağız?

Haberin Devamı

‘İnsan annesiyle evlenir mi’
Damadın babası beyefendi, seviyesini tüm çıplaklığıyla ortaya koyan açıklamalar yaptı evlilik haberi üzerine. Oğlunun nikahı haber vermemesine pek şaşırmış bu zat. Oysa kendisini tanıyınca biz hiç şaşırmadık:
“Alican’a bundan 5 sene sonra o bayan yeterli olmayacak. 70 yaşındaki insanlar 25 yaşında kızlar alıyor, bu kalkmış gitmiş kendinden kaç yaş büyükle! Bence bu evlilik uzun sürmez, yaş farkından dolayı. İnsan annesiyle evlenir mi? Anneler doğuruyor, çocuklarımız oluyor genç kızlar bulsun diye. Hanımefendiyle ilgili hiçbir yorumum yok. Çok sakin, değerli bir sanatçı. Gelin olarak değil de kişilik olarak dört dörtlük. Alican’ın ileride de sekse ihtiyacı olacak.”
Kendisiyle ilgili topluma mal olmuş tek bilginin ‘Ajda Pekkan’a imam nikahı kıyan adam’ olduğu Erol Özbaş, bunlardan daha ağır laflar da ediyor verdiği demeçte.

‘Kadın’ eşittir ‘taze et’
Özbaş’ın zihnini bulandıran belli ki çocukluktan beri inandırıldığı ‘erkeklik efsaneleri’ olmalı. “70 yaşındaki insanlar 25 yaşında kızlar alıyor” derken 54 yaşında olduğunu öğrendiğimiz beyefendi, o 70 yaşındaki adamların 25 yaşındaki kızlarla çılgın bir seks hayatı olduğunu sanmakta ya da hayal etmekte. Eh, insan hayalleriyle yaşar. Hadi bunu bir kenara bırakalım. Belli ki ‘kadın, eş’ denince Erol Bey’in aklına birkaç kilo taze et ve vajina gelmekte. Peki adının başına eklenen tek şeyin ‘sosyetik bir ismin eski eşi’ olduğu oğlunun bir kadında bundan daha fazlasını aradığını da mı hesaba katmaz. Zeka, başarı, mizah duygusu, kariyer, karizma mesela?

Banu TUNA
btuna@hurriyet.com.tr

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!