Kaçma Birader 4 Mart'ta sinemalarda!

Güncelleme Tarihi:

Kaçma Birader 4 Martta sinemalarda
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2016 20:34

Önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşen Kaçma Birader filminin galası ünlü akınına uğradı. Kaçma Birader, Yozgatlı bir ailenin komedi dolu macerasını konu alıyor. Kaçma Birader 4 Mart'ta sinemalarda! Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Emrah Murat Kaman kardeşlerin imzasını taşıyan ve başrollarini Zafer Algöz, Algı Eke, Melek Baykal ve Nursel Köse’nin paylaştığı “Kaçma Birader”in galası önceki akşam Kanyon Cinemaximum’da gerçekleşti. Yoğun ilgi gören filmin galasında ünlü akını yaşandı.

Anadolu’nun bağrından kopan Yozgatlı bir ailenin Taksim’de yaşadığı macerayı konu alan filmin galasına, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Hakan Eren, İpek Ömer Faruk Sorak, Tuba Ünsal, Rıza Kocaoğlu, Bergüzar Korel, İrem Sak, Tolga Tekin, Funda Arar, Şahin Irmak, Ayhan Taş, Murat Cemcir, Bülent Emrah Parlak, Serenay Aktaş, Ali İhsan Varol ve Nurseli İdiz gibi ünlü isimler katıldı.

Kaçma Birader 4 Martta sinemalarda

Haberin Devamı

After Party Reina’da Yapıldı!

Eğlencenin doruklarda yaşandığı ve yoğun ilgi gören “Kaçma Birader”in galasından sonra tüm oyuncular parti için soluğu Ortaköy’deki Reina’da aldı.

Zafer Algöz, Cem Yılmaz, Ozan Güven, Algı Eke, Serenay Sarı kaya ve Burak Kut partiye katılan isimler arasında yer aldı.

Mekândan Yalınayak Çıktı!

“Kaçma Birader” oyuncularından Algı Eke, mekândan yalınayak çıkarken “Filmden sonra biraz eğlenelim dedik. Alkolün dozunu biraz fazla kaçırmışım” dedi.

Eke, mekân çıkışı ayakkabılarını değiştirmek isterken, arkadaşlarını kendisine siper oldu.

Kaçma Birader Fragmanı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!