Julia ikizleri uğruna sinemayı bırakacak

Güncelleme Tarihi:

Julia ikizleri uğruna sinemayı bırakacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2004 00:25

O, sinema dünyasının ‘özel’ ve güzel kadını. Doktoru ona ikiz bebek beklediği müjdesini verince mutluluğunun da ikiye katlandığı kesin. Ünlü yıldız, doğum sonrası sadece çocuklarıyla ilgilenmek istediğini söylüyor.

Bazı insanlar istediklerini çok kolay elde ederler. Bazıları için ise başarı yolu binbir zorlukla dolu olur. Julia Roberts, ikinci gruba dahil. Bugün sinema dünyasında el üstünde tutuluyor ama başarıya ulaşabilmek için büyük zorluklara göğüs gerdi. Çocukluk döneminde başlayan sıkıntıları aşmak için büyük bir azimle çalıştı didindi. Daha dört yaşındayken annesiyle babasının boşanması, Julia’nın küçücük dünyasını ikiye böldü. Ağabeyi Eric, babasıyla birlikte evden ayrılmıştı. Julia ise kız kardeşiyle birlikte annesinin yanında kalacaktı. Baba özlemi içinde geçen çocukluk yıllarını Julia Roberts hatırlamak bile istemiyor.

Hayranları şaşırdı

Julia Roberts’in babası sinema oyuncusuydu. Besbelli, oyunculuk aşkı, Julia’nın genlerine yerleşmişti. Ancak Roberts ailesinin küçük kızı, oyuncu olmanın bedelini ağır ödeyeceğini de biliyordu. Oyunculukta zirveye ulaşmak Julia Roberts’ın en büyük hayaliydi. Onu gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı. Ve işte yıldız şimdi, bunca yıl süren mücadelesini hiçe sayıp, her şeyden vazgeçmeye hazırlanıyor. Julia Roberts’ın doğacak ikiz bebekleri uğruna sinema oyunculuğunu bırakmayı göze alması hayranlarını şaşırttı. Ama 36 yaşındaki yıldız, sinema dünyasının en sevilen oyuncusu olmayı bir yana bırakıp kendini doğacak bebeklerine adamaya hazır.

Yeni unvanı ‘ikizlerin annesi’

Roberts’ın kararı aslında hiç de kolay verilmiş bir karar değil. Kendini bildi bileli çocuklara karşı özel bir sevgi besleyen Julia Roberts, anne olmayı çok istiyordu. Bu nedenle çocuklarını dadılara, bakıcılara bırakıp da mesleğini devam ettirmeye niyeti yok. İkizler, anne sevgisiyle, anne şefkatiyle büyüyecekler. Ünlü yıldızın eşi kameraman Danny Moder da karısının bu kararını onaylıyor. Daha şimdiden yılda sadece bir film çevirmeyi ilke edinen Julia Roberts, ‘İkizlerin sevgili annesi’ ünvanını, sinemanın ‘Özel kadını’ ünvanına tercih edecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!