İşte bu yılın yıldızı parlayanları

Güncelleme Tarihi:

İşte bu yılın yıldızı parlayanları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2016 14:07

Bu yıl 43’üncüsü düzenlenecek Türkiye’nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri için geri sayım başladı. 13 Kasım’da yapılacak organizasyonun “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödül alan isimler de belli oldu. İşte o üç genç yıldız...

Haberin Devamı

P&G’nin saç bakım kategorisinde lider markası Pantene’in işbirliğiyle düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde heyecan başladı. Bu yıl 43’üncüsü düzenlenecek organizasyonda ödüller, 13 Kasım’da yapılacak törenle sahiplerini bulacak. Geçen yıl ilk kez belirlenen ve büyük ilgi çeken “Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde de üç genç isim ödüllendirilecek.

ÖDÜLLER SİMGE, MELİSA VE DİLAN’A

“Pantene Yıldızı Parlayanlar” kategorisinde ödül alacak üç isim, Pantene Altın Kelebek özel jürisi tarafından belirlendi. Ödüle “Mış Mış” albümüyle geçtiğimiz yıla damgasını vuran ve “Yankı” şarkısıyla pop müziğinde sağlam adımlarla ilerleyen Simge Sağın, “Kara Sevda” dizisinin Asu’su Melisa Aslı Pamuk ve “Bodrum Masalı” dizisinde Su karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz layık görüldü. Sağın, Pamuk ve Deniz, bu özel ödülü kazandıkları için çok heyecanlı ve gururlu olduklarını söyledi.
Birçok yeniliğe ve sürprizlere ev sahipliği yapacak ödül töreni hakkında daha fazla bilgi almak için www.pantenealtinkelebekodulleri.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Sosyal medya kullanıcıları, #pantenealtınkelebek etiketini ve Pantene Türkiye Instagram hesabını da takip edebilir.

Haberin Devamı

DİLAN ÇITAK DENİZ
Çığlık attım

Dilan Çiçek Deniz, ödül haberini aldığında sette olduğunu anlattı: “İlk haberi aldığımda o kadar mutlu oldum ki, sette ufak çapta bir çığlık attım. Kendimle gurur duyduğum kadar, bana inananlara da sevgi duyuyorum.”

İşte bu yılın yıldızı parlayanları

SİMGE SAĞIN
Çabalarımın sonucu

Simge Sağın, mutluluğunu şu sözlerle dile getirdi: “Türkiye’nin en önemli ödül törenlerinden biri olan Pantene Altın Kelebek’te bu ödüle layık görülmek ve aynı zamanda müziğimin başarısıyla ödül almak beni çok heyecanlandırdı. Yıllardır vazgeçmeden sürdürdüğüm çabalarımın bu şekilde sonuçlanmasından büyük mutluluk duyuyorum.”

İşte bu yılın yıldızı parlayanları

Haberin Devamı

MELİSA ASLI PAMUK
Çok heyecanlıyım

Melisa Aslı Pamuk, ödülüne kavuşacağı günü heyecanla beklediğini söyledi ve ekledi: “Verdiğim emekleri bu ödülle taçlandırmak inanılmaz bir duygu. Çok mutlu ve heyecanlıyım.” 

İşte bu yılın yıldızı parlayanları

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!