İşte bu yazın bomba aşkları

Güncelleme Tarihi:

İşte bu yazın bomba aşkları
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 11, 2008 12:39

Hafta Sonu dergisi, 2008 yazına bomba gibi düşen aşkları sayfalarına taşıdı.

İşte sevdalarını deniz, mehtap ve paparazzilerle paylaşan ünlü çiftlerden, köşe bucak kaçanlara bu yazın ses getiren ilişkileri...

Okan Bayülgen-Şirin Ediger

Haberin Devamı

Çapkınlıklarına alıştığımız şovmen Okan Bayülgen, bu kez Beyoğlu’nun ara sokaklarında sarışın bir kadınla Hafta Sonu objektifine yakalandı. En son oyuncu Berrak Tüzünataç ve gazeteci Ayşe Özyılmazel ile ilişki yaşayan şovmenin 'yaz aşkı' olmayı başaran bu kişi ise, yapımcı Osmantan Erkır’ın boşandığı eşi Şirin Ediger.

İşte bu yazın bomba aşkları
Fahriye Evcen-Özcan Deniz

"Yaprak Dökümü"nün Necla’sı Fahriye Evcen’in ismi şimdiye kadar hiçbir erkekle anılmamıştı. Ancak yaz başında güzel oyuncunun şarkıcı Özcan Deniz'le aşk yaşadığı iddia edildi. Evcen ve Deniz de bu iddiaları doğruladı. İlişkilerini her iki tarafın ailelerinin de onayladığı söyleniyor. Bu yaz aşkı, en azından yeni bir yazı görecek kadar uzun süreceğe benziyor.

Başak Sayan-Can Artam

"Yaprak Dökümü" cephesinden bir yaz aşkı haberi daha... Dizinin kötü kadını Başak Sayan, yaz aşkı yaşamak için yazı bile beklemedi ve gönlünü ilkbaharın son günlerinde çapkınlığı ile ünlü Formula 2 pilotu Can Artam’a kaptırdı. Sayan, bir röportajında sevgilisine ilk görüşte aşık olmadığını ancak onun yanında mutlu olduğunu açıkladı, “Bu beraberlik biraz akıl işi” dedi. Anlayacağınız Sayan, bu yaz her an tutkulu bir aşk daha yaşayabilir.

Haberin Devamı

/images/100/0x0/56420056f018fb2f2cd443ba
Ebru Akel-Abdullah Oğuz

Ekranın güzel sunucularından Ebru Akel, yaklaşık beş yıldır sigortacı Can Ateş ile flört ediyordu. Evlendi evlenecekler derken, ilişkileri bitti. Akel ayrılığın üstünden çok geçmeden, yapımcı ve yönetmen Abdullah Oğuz’la aşk yaşamaya başladı. Ünlü sevgililer şimdilerde Bodrum’da tatilde. Üstelik yaşadıklarının geçici bir yaz aşkı olmadığı, çok yakında evlenecekleri de ileri sürülüyor.

İşte bu yazın bomba aşkları
Didem Uzel-Nihat Doğan

Oyuncu Didem Uzel’le şarkıcı Nihat Doğan da Bodrum’da aşk kaçamağında gazetecilere yakalandı. Uzun süredir aralarında yakınlaşma olduğu iddia ediliyordu. Doğan’ın yeni aşkı Uzel’i kahvaltıda elleriyle beslerken görüntülenmesi, bu iddiaları doğruladı.

/images/100/0x0/56420056f018fb2f2cd443be
Süreyya Yalçın-Önder Bekensir

Abartılı giyim tarzıyla her daim dikkat çeken Süreyya Yalçın, en son Bahçıvan Peynirleri’nin veliahdı Emre Bahçıvan ile aşk yaşamış ve kısa bir süre nişanlı kalmıştı. Bahçıvan ile ilişkisine ilkbaharda nokta koyan Yalçın, yaz ortasında gönlünü playboy Önder Bekensir’e kaptırdı ve çift, aşklarını geçtiğimiz hafta nikâh masasına taşıdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!