‘İşte Benim Stilim’ yeni sezonu 8 Şubat'ta!

Güncelleme Tarihi:

‘İşte Benim Stilim’ yeni sezonu 8 Şubatta
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 01:03

Yeni sezonda izleyenleri ile buluşmaya hazırlanan stil yarışma programı ‘İşte Benim Stilim’, 8 Şubat’ta yeniden TV8 ekranlarında olacak.

Haberin Devamı

Yeni yüzleri, göz kamaştıran stilleri ve renkli karakterlerinin konuk olacağı ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasının yeni sezonu 8 Şubat’ta TV8 ekranlarına gelecek. Yeni sezonda yarışmaya katılmak isteyen adaylar TV8’in web sitesinden yarışmaya başvuru yapabiliyor.

TV8’de yer alan tanıtım metninde şunlar yer alıyor: “Yeni yüzler, göz kamaştıran stiller, renkli karakterler… Hikaye en başından yazılıyor! Türkiye’nin en stil kadını benim diyorsanız, kendinize güveniyorsanız TV8 web sitesinden başvuru yapabilirsiniz.”

Yepyeni ve çok renkli bir sezona 8 Şubat’ta merhaba diyecek İşte Benim Stilim programının yeni sezonunda 16 yarışmacı yarışacak ve 11 hafta sürecek.

‘İşte Benim Stilim’ yeni sezonu 8 Şubatta

Haberin Devamı

Geçmiş programlarda jüri üyesi olan Nurella lakaplı Nur Yerlitaş, ‘İşte Benim Stilim’ programının yeni sezonunda yeniden jüriye katılacağını açıkladı. İstediği ücreti ve şartları sağlayacaklarını söyleyen yapımcı ile yeniden el sıkışan Nur Yerlitaş’ın açıklamaları hayranlarını sevindirdi.

İşte Benim Stilim’, yayınlandığı her sezonda yarışmacıları ve jüri üyeleri ile modada fark yaratmaya devam ediyor. 

BAKMADAN GEÇME!