Nur Yerlitaş ne kadar kazanacak?

Güncelleme Tarihi:

Nur Yerlitaş ne kadar kazanacak
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2016 21:48

Ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın kısa bir aradan sonra geri geldiği İşte Benim Stilim yarışmasından ne kadar ücret alacağı sonunda belli oldu. İşte herkesin merakla beklediği o fiyat… Nur Yerlitaş Kimdir? Nur Yerlitaş’ın hayatı ve kariyeri ile ilgili merak edilenler haberimizde….

Haberin Devamı

Ekranların en çok izlenen moda programlarından İşte enim Stilim’in sevilen eski jürisi Nur Yerlitaş yarışmaya geri dönüyor. İşte Benim Stilim’in yeni sezonunda göremediğimiz Nur Yerlitaş kısa bir sürenin ardından yeniden hayranları ile buluşuyor.

Ekranların tartışmasız en stil, en tarz ve en iddialı yarışma programlarından İşte Benim Stilim’in yeni sezonunda ünlü isimler bir araya geldi. Geçtiğimiz dört sezonu geride bırakan moda programının yeni sezonu geçtiğimiz haftalarda başladı.

İnsanları özellikle kadınları moda ve stil konusunda aydınlatarak doğru giyinmenin sırlarını izleyicileri izle paylaşan moda programı İşte Benim Stilim 2016’da sanat, müzik ve moda dünyasından tanınmış isimler, tarz ve stilleri ile jüri ve izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Haberin Devamı

İvana Sert, Hakan Akkaya, Neslihan Yargıcı ve Uğurkan Erez gibi moda dünyasının tanınmış isimlerinin jüriliğinde ve başarılı sunucu Öykü Serter’in muhteşem sunuculuğunda ekranlara gelen yarışma programında Aslı Zen, Berna Öztürk, Elif Ece Uzun, Esra Balamir, Esra Sönmezler, Gizem Özdilli, Hatice, İnci Pars, Nil Karataş, Neslihan Önder, Pelin Suade, Sevil Uyar, Simge Tertemiz, Tuğçe Özbudak, Yeşim Erçetin ve Yasemin Öztürk gibi televizyon dünyasının ünlü isimleri kendi tarzlarını ortaya koyuyor.

Nur Yerlitaş ne kadar kazanacak

Ha geldi ha gelecek derken sonunda beklenen oldu. Nur Yerlitaş, İşte Benim Stilim’e geri dönüyor. Peki ne kadar ücret alacak? İşte detaylar…

İşte Benim Stilim yarışmasının yeni sezonunda önümüzdeki günlerde yarışmaya dahil olacak olan ünlü modacının yarışmadan aylık 400 bin TL alacağı belirtildi. Reytingler hızla düşüş yaşaması nedeniyle yönetmen Yerlitaş ile yeniden anlaşma kararı aldı. İstediği şartları ve ücreti sağlayacaklarını belirten yapım şirketi, Nur Yerlitaş ile yeniden el sıkıştı.

BAKMADAN GEÇME!