İşte Benim Stilim Nur Yerlitaş yarışmaya geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim Nur Yerlitaş yarışmaya geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 26, 2016 14:59

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, “Çok yoruldum” diyerek “İşte Benim Stilim” programından ayrılmıştı. Nurella, yeni sezona Nur Yerlitaş’sız başlayan “İşte Benim Stilim 2016” programına geri dönüyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

3 sezon “İşte Benim Stilim” programına jüri üyeliği yapan Nur Yerlitaş, geçtiğimiz sezonun sonunda “Çok yoruldum” diyerek veda etmişti. Nur Yerlitaş olmadan yeni sezonda izleyenleri ili buluşan stil yarışma programı “İşte Benim Stilim 2016” birbirinden güzel ve stil sahibi 16 ünlü bayan ile devam ediyor.

Efsane modacı Nur Yerlitaş, TV8’in fenomen hal,ne gelen stil yarışma programı “İşte Benim Stilim”e geri dönüyor. İşte detaylar…

Yaptığı her şeyle gündeme bomba gibi düşen modacı Nurella lakaplı Nur Yerlitaş, aylar önce efsane programı “çok yoruldum” açıklamasını yaparak bıraktığını açıklamıştı.

Programın yapımcısı efsane jüri ve modacı olan Nur Yerlitaş'a istediği parayı vermek yerine güzeller güzeli modacı Neslihan Yargıcı ve moda dünyasının kralı Hakan Akkaya'yla anlaşmıştı. Fakat yapımcı yeni jürilerle istenileni alamayınca Nurella’ya geri döndü. Yapımcı Nur Yerlitaş ile yeniden anlaşma kararı aldı.

Haberin Devamı

Nurella: "Masamı özledim geri döndüm"

Nurella lakaplı Nur Yerlitaş, istediği ücreti ve şartları sağlayacaklarını söyleyen yapımcı ile yeniden el sıkışarak anlaşma sağladı. Nur Yerlitaş yaptığı açıklamalarla hayranlarını sevindirdi.

İşte Benim Stilim Nur Yerlitaş yarışmaya geri dönüyor

Nur Yerlitaş Kimdir?

Nurella lakaplı efsane modacı Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde, İstanbul’da dünyaya geldi.

Dobralığı ile tanınan ünlü modacı, kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi var.

Efsane modacı Yerlitaş, kariyerine 80’li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nişantaşında İkamet Ediyor - İtalya’nın Milano Kentinde Minik Bir Dairesi Var!

Nişantaşında ikamet eden ünlü modacı, İtalya’nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Haberin Devamı

Derin Mermerci, Bülent Ersoy, Ajda Pekkan, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan gibi ünlü isimlerin tüm sahne kıyafetlerini Nur Yerlitaş dikmektedir.

3 sezon “İşte Benim Stilim” yarışma programında jüri üyeliği yapan efsane modacı, 2007 yılında Show TV’de Şebnem Dönmez’in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

Ayrıca, 2011 yılında Show TV’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

Türkan Şoray’ı Canlandırdı!

Nur Yerlitaş, 2011 yılında Demet Akalın'ın “Türkan” klibinde Türkan Şoray'ı canlandırdı. Klipte birçok ünlünün yanı sıra İzzet Çapa’da rol aldı.

Nur Yerlitaş, 2014 yılının Eylül ayında başlayan ve Öykü Serter’in sunuculuğunu Uğurkan Erez ile beraber yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışma programında İvana Sert, ve Kemal Doğulu ile birlikte jüri görevi yaptı.

Haberin Devamı

Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan Nur Yerlitaş halen bekardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!