İşte Benim Stilim'de büyük finale doğru!

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilimde büyük finale doğru
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2016 19:31

TV8'in sürprizlerle dolu yarışması İşte Benim Stilim'de gerginlik artıyor. Büyük finale günler kala İşte Benim Stilim'de neler yaşanacak? Bu akşam 51. bölüm ile ekrana gelecek olan İşte Benim Stilim'de kıyasıya rekabet. İşte o fragman..

Haberin Devamı

Sunuculuğunu Öykü Serter’in üstlendiği programın jüri kadrosunda; , Ivana Sert, Uğurkan Erez, Nur Yerlitaş ve Hakan Akkaya yer alıyor. Yarışmacılar, Türkiye’nin en zorlu jüri üyelerinden geçer not almak için kıyasıya yarışıyor. Final haftası için nefesler tutuldu. Yarışmacılar son kombinlerini sergileyecekler..

İşte Benim Stilim 6. Sezon 06 Nisan 2016 Çarşamba günü yayınlanacak olan 51. bölümünde neler yaşanacak? Yağmur Taktaş, Ayshan Ojaghverdiyeva'nın neden marjinal olamadığını söyledi? Bahar Candan neden Ayshan'ın Yağmur'dan daha tarz olduğunu savundu? Nur Yerlitaş neden bu sezon yarışmacılarının gelmiş geçmiş en kötü yarışmacılar olduğunu söyledi? Meral Avcı neden Yağmur'un oynadığını iddia etti? Selay Topçuoğlu neden Meral'in her şeye bahane bulduğunu iddia etti?

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM 50. BÖLÜM FRAGMANI


İŞTE BENİM STİLİM 1 NİSAN'DA KİMLER ELENDİ?

TV 8 ekranlarının sevilerek izlenen moda yarışma programı İşte Benim Stilim Eleme gecesinde konuk isim başarılı şarkıcı İrem Derici oldu. İşte Benim Stilim 1 Nisan saat 23. 15'te yayınlanan yeni sezonun 8. Eleme gecesinde neler yaşandı?

Jürisinde Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez yeraldığı Öykü Serter’in sunuculunu yaptığı “İşte Benim Stilim Yeni Sezon Eleme Gecesi”nde Öykü Serter yarışmanın haftaya final yapacağını söyledi.

Gala gecesinin konsepti Avangart oldu. Yarışmacıların dikkat çekici giyimleri geceye damga vurdu.

İşte benim Stilim de her hafta yapılan eleme gecesinde birinci olan kişi 5.000 TL’lik büyük ödülü kazanıyor.

İşte Benim Stilim 8. Haftasında yüksek puanlar alarak puan sıralamsına göre birinci olan Selay Topçuoğlu 5.000 TL’nin sahibi oldu.

Elemeye çıkan yarışmacılar Bahar Candan, Yağmur Taktaş, Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu. İşte Benim Stilim 8. Gala gecesinde iki isim eleneceği daha önce açıklanmıştı. Elenen isimler Zeynep Vuran ve Berrak Deniz oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!