İşte Benim Stilim kim kazandı? - izle

Güncelleme Tarihi:

İşte Benim Stilim kim kazandı - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 05, 2016 15:36

İşte Benim Stilim birincisi belli oldu. 2016'nın ilk haftasında başlayan ve oldukça iddialı olan İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler erken final yaptı ve dün akşam yarışmayı kazanan isim açıklandı.. Peki; İşte Benim Stilim 2016 birincisi kim oldu? İşte tüm detaylar...

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de ekrana gelen moda yarışması İşte Benim Stilim'de 5 Şubat akşamı final heyecanı yaşandı. Birincinin belli olduğu İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler jüri koltuğunda Neslihan Yargıcı, Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez oturuyor.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 BİRİNCİLİK ADAYLARI

İşte Benim Stilim yarışmasında birincilik adayları Tuğçe Özbudak, Gizem Özdilli, Berna Öztürk, Pelin Suade ve Simge Tertemiz oldu. İşte Benim Stilim birincisi bu dört isimden biri olacak. İşte Benim Stilim 2016 birincisi 200 bin TL'lik para ödülünün de sahibi oldu.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER BİRİNCİSİ GİZEM ÖZDİLLİ

B yılın ilk haftasında başlayan İşte Benim Stilim 2016 ünlüler'de dün akşam final heyecanı yaşandı. Nil Karataş'ın elenmesinden sonra finalistlerin belli olduğu İşte Benim Stilim'de Gizem Özdilli birinci oldu. 200 Bin TL'lik büyük ödülün sahibi oldu.

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ÜNLÜLER SMS OYLAMASI SONUÇLARI

1- Gizem Özdilli

2- Pelin Suade

3- Simge Tertemiz

4- Tuğçe Özbudak

5- Berna Öztürk

'İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler'i Gizem Özdilli kazandı

Haberin Devamı

İŞTE BENİM STİLİM 2016 ERKEN FİNAL YAPIYOR.

2016'nın ilk haftasında başlayan ve ilk günlerinde reyting rekorları kıran İşte Benim Stilim 2016 ne yazık ki ilerleyen günlerde istenen reytingleri elde edemedi. Her bölümde daha da reyting kaybına uğrayan yarışma için ''erken final'' kararı alındı. Bu karardan sonra yarışmanın kuralları da yenilendi. Yeni kurallara göre İşte Benim Stilim 2016'ya bu hafta her gün bir kişi veda etti.

İşte Benim Stilim kim kazandı - izle

BÜYÜK ÖDÜLE VEDA EDEN SON İSİM KİM?

İşte Benim Stilim'de bu hafta her gün bir yarışmacı elendi. Büyük finale bir adım kala elenen son kişi ise İnci Pars oldu. 

Pelin Suade ve İnci Pars en düşük puanı alarak jüri karşısına çıktı. Uğurkan Erez İnci'nin elenmesi yönünde oy kullanırken, Neslihan Yargıcı ise  "Çok düşündüm, taşındım. Bugün düşünmeme gerek yok'' diyerek Nil'in elenmesini istedi. Diğer jüri üyesi Ivana Sert ise İnci'nin elenmesini istedi.

Haberin Devamı

Bu sonuçlar karşısında 2 oy alan ve elenmesi istenen kişi İnci Pars oldu. İnci Pars İşte Benim Stilim'e veda eden son isim oldu.

İŞTE BENİM STİLİM YENİ SEZONU 8 ŞUBAT'TA BAŞLIYOR!

Bu akşam ekrana gelecek final gecesinden sonra İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışması sona erecek. İşte Benim Stilim yeni sezonu 8 Şubat Pazartesi'den itibaren devam edecek. Yeni sezonda jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, Hakan Akkaya ve Ivana Sert olacak. Uğurkan Erez ise sadece gala gecelerinde jüri koltuğuna oturacak. Jüri üyelerinden Neslihan Yargıcı yeni sezonda olmayacak.

İşte Benim Stilim yeni sezonunda 12 isimsiz yarışmacı yarışacak. İşte Benim Stilim yeni sezonunun Haziran ayına kadar devam edebileceği söyleniyor.

BAKMADAN GEÇME!