Neslihan Önder ile Hakan Akkaya Arasında Büyük Gerginlik!

Güncelleme Tarihi:

Neslihan Önder ile Hakan Akkaya Arasında Büyük Gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 00:34

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından İşte Benim Stilim 2016'da daha önce görülmemiş bir tartışma yaşandı. Yarışmacılardan Neslihan Önder ile juri üyesi Hakan Akkaya arasında büyük gerginlik yaşandı. Bunun üzerine Neslihan Önder stüdyoyu terk etti. Peki; Neslihan Önder ile Hakan Akkaya neden tartıştı?

Haberin Devamı

Podyuma çıkan bir önce ki yarışmacı Esra Sönmezer’in saç stilini beğenen juri üyesi Hakan Akkaya’ya “bu saçın nesini begeniyorsunuz” diyerek tepki gösteren Neslihan Önder, Hakan Akkaya’nın tepkisi üzerine stüdyoyu terk etti.

Tekrar stüdyoya gelmek zorunda kalan Neslihan Önder’in sakinleşmesinin ardından İşte Benim Stilim 2016 programı kaldığı yerden devam etti.

Neslihan Önder ile Hakan Akkaya Arasında Büyük Gerginlik

Neslihan Önder kimdir?

3 Ocak 1987 İstanbul doğumlu, 2006 yılında Best Model of Turkey (Türkiye’nin en iyi modeli) seçildi.

Aynı yılın Best Of Worl yarışmasında ikinci oldu. Bir dönem Çin’de yaşayan güzel manken, Çin’den döndükten sonra dört sene süren bir evlilik yaptı. Bu dört sene süresince mesleğini yapmayan Neslihan Önder 2011 yılında “Fashion Week” ile mesleğine geri döndü

Haberin Devamı

2008 yılında Adana Spor’lu eski futbolcu Erkan Ergün ile evlenen Neslihan Önder’in oğlu Volkan dünyaya geldi. 2013 yılında “Ben Buradan Atlarım” televizyon programına katılan Neslihan Önder mankenllik kariyerine devam etmektedir.

Neslihan Önder ile Jüri Arasında Büyük Gerginlik!

İşte Benim Stilim 2016 ilk eleme gecesi 8 Ocak 2016 Cuma akşamı TV 8 canlı yayını ile ekranlara gelecek.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 11 Ocak 2016 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Hakan Akkaya, Neslihan Önder'e iddianın bu platformda oturup konuşmakla olmadığını, giyinip gelmekle, jüriye eleştirme fırsatı vermemekle olduğunu söyledi.

Neslihan Önder bildiklerini ve gördüklerini konuştuğunu söyleyince Hakan Akkaya genel tavrının böyle olduğunu ve o tavrının arkasında durması gerektiğini söyledi. Nil Karataş, Hakan Akkaya'nın çok güzel örnekler verdiğini söyledi. Hakan Akkaya ise "Kendine uyarlarken kendi süzgecinden geçir" diye Nil'i uyardı.

BAKMADAN GEÇME!