Neslihan Önder kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Neslihan Önder kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 21:45

İşte Benim Stilim 2016’nın iddialı yarışmacılarından Neslihan Önder, izleyicilerin merak konusu oldu. Peki güzel yarışmacı Neslihan Önder kimdir?, Neslihan Önder nerelidir?, Neslihan Önder kaç yaşındadır? İşte Neslihan Önder'in özel hayatı ile ilgili merak edilen herşey...

Haberin Devamı

Ekranların en çok izlenen ve gerek tartışmaları gerek sürpriz konukları ile en çok gündem konusu olan yarışma programı İşte Benim Stilim 2016'nın güzel yarışmacılarından Neslihan'ı konu alacağız. Neslihan Önder Kimdir? İş ve özel hayatı ile ilgili merak edilenleri haberimizden bulabilirsiniz!

Neslihan Önder kimdir

Neslihan Önder kimdir?

3 Ocak 1987 tarihin de İstanbul’da dünyaya gelen Neslihan Önder, 2006 yılında katıldığı Best Model of Turkey güzellik yarışmasında birinci seçilerek güzelliği tescillenmiştir. Bugune kadar birçok ünlü modacının defilesinde yer alan güzel model, daha sonra katıldığı Best Model of World güzellik yarışmasında ikinci olmuştur. Böylelikle modellik kariyerinde zirve yapan Neslihan Önder, iş dolayısıyla bir dönem Çin’de yaşamıştır.

Haberin Devamı

İşlerini tamamlayarak Türkiye’ye dönen güzel model, kısa süre içinde evlenmiştir. Bu evliliğini 4 yıl sürdüren güzel manken evliliği süresince modelliğe ara verdi. 4 yılın ardından bu evliliğini noktalamış ve yeniden modellik hayatına geri döndü.

2011 yılında boşandıktan sonra “Feshion week” sayesinde kariyerine kaldığı yerden devam eden Neslihan Önder, ikinci evliliğini Adanaspor oyuncusu Erken Ergun ile yapmıştı. Bu evliliğinden Volkan adında bir oğlu vardır. 3 yıl evli kalan güzel manken 3 yılın ardından bu evliliğini de sonlandırmıştır.

Şu sıralar İşte Benim Stilim 2016 yarışmasında bir çok ünlü isim ile yarışan Neslihan Önder, halen Uğurkan Erez ajansı ile çalışmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!