İstanbul'un yeni sanat merkezi Leman Sam konseriyle kapılarını açtı

Güncelleme Tarihi:

İstanbulun yeni sanat merkezi Leman Sam konseriyle kapılarını açtı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 16:19

İstanbul'da 4. Levent Sanayi Mahallesi'nde yeni bir sanat merkezi kapılarını Leman Sam konseriyle açtı. Kültüral Performing Arts tiyatro oyunları, sergiler ve konserlere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Başta sahne sanatları olmak üzere tüm sanatların icrası adına kurulan Kültüral Performing Arts dün akşam renkli bir galayla kapılarını açtı.

İşadamı Yakup Almelek ve sanat yönetmeni Yağmur Yağmur’un öncülüğünde, bir metal kesim atölyesinin sanat mekanına dönüştürülmesi ile kurulan Kültüral Performing Arts'ın açılışında ünlü sanatçı Leman Sam sahne aldı.

Geceye Meral Çetinkaya, Erhan Yazıcıoğlu, Akasya Asıltürkmen, Gürgen Öz, Ayfer Dönmez'in aralarında bulunduğu oyuncular, tiyatrocular, sanatçılar katıldı.

İstanbulun yeni sanat merkezi Leman Sam konseriyle kapılarını açtı
Leman Sam gecede Erhan Yazıcıoğlu ile dans etti

Gecede Leman Sam "Bana Sevmeyi Anlat, Masal Perisi" gibi sevilen şarkılarını söyledi, salondan büyük alkış aldı.

Haberin Devamı

Kısa süreli elektrik kesintisi yaşanınca Sam çıplak sesle şarkısını seslendirdi, kalabalık Leman Sam'a eşlik etti, renkli anlar yaşandı.

Sanatı sanatseverlerle buluşturmayı hedefleyen merkez konserler, tiyatro oyunları, interaktif gösteriler, film gösterimleri, sergiler, festivaller, özel etkinlik ve workshoplara ev sahipliği yapacak.

Merkezde tiyatro gösterileri için de 'Almelek sahnesi' kuruldu.

İstanbulun yeni sanat merkezi Leman Sam konseriyle kapılarını açtı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!