İstanbul Sokakları'nın 9. final bölümü fragmanında heyecan dorukta!

Güncelleme Tarihi:

İstanbul Sokaklarının 9. final bölümü fragmanında heyecan dorukta
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 2016 16:25

İstanbul Sokakları yeni bölümleriyle hız kesmeden devam ediyor. 9. yeni bölüm fragmanı yayınlanan İstanbul Sokakları'nda neler olacak? 8. son bölümü yayınlanan dizide Fırat Nazlı'ya evlenme teklif etti. Peki Nazlı'nın cevabı ne oldu? Detaylar haberimizde..

Haberin Devamı

İstanbul Sokakları'nın 8. bölümünün yayınlanmasının ardından yeni bölüm fragmanı hız kesmeden yayınlandı. Son bölümde Fırat Nazlı'ya evlenme teklif etti. Evliliklerine karşı olan aileleri ne tepki verdi? Sevilen dizinin son bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı haberimizde..

İSTANBUL SOKAKLARI 9. BÖLÜM FRAGMANI

İSTANBUL SOKAKLARI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

“İstanbul Sokakları”nın 7. Bölümünde;
Her şeyin üstesinden gelip birlikte mutlu bir gelecek hayalleri kuran Fırat ve Nazlı için işler bir kez daha karışır ve Refik Nazlı'nın Fırat'ın yanında çalıştığını öğrenir. Kızını işten çıkartıp Fırat'tan uzaklaştırmaya çalışır. Diğer taraftan Sibel Fırat'ın herkesten sakladığı bir sırrı öğrenir; Fırat 16 yaşındayken birini öldürmüştür. Bu sırrı Nazlı ve Fırat'ın arasını açmak için kullanır. Bu arada Mualla kızının bir sevgilisi olduğundan şüphelenir ve kim olduğunu öğrenmeye çalışır.

Haberin Devamı

FIRAT NAZLI'YA EVLENME TEKLİF ETTİ

“İstanbul Sokakları”nın 8. Bölümünde; Nazlı ve Fırat tüm zorluklara rağmen aşklarının arkasında durmaya karar verip el ele yollarına devam ederken Mualla Cemil'in Nazlı'yı kaçırdığını öğrenir ve kalbi daha fazla dayanmaz. Nazlı annesinin iyi olması için Fırat'tan uzak durmaya razı olur. Ama onu bekleyen asıl sürpriz babasının Cemil için çalıştığını öğrenmesi olacaktır. Diğer tarafta Fırat annesinin organlarını kime bağışladığını öğrenmek için harekete geçer. Bunu duyan Refik ne pahasına olursa olsun Fırat'a engel olmaya karar verir.

İSTANBUL SOKAKLARI KONUSU

Nazlı doğuştan itibaren kalp büyümesi hastalığından muzdarip, 24 yaşında güzeller güzeli bir kızdır. Hastalığının tek çaresi kalp nakli yapılmasıdır. Lakin bu gerçeği bir tek babası bilmekte fakat kızına nakledilecek bir kalp bulamadığı için ona söyleyememektedir. Tam da bu sırada bir inşaat şirketinin sahibi olan Fırat'la tanışır. Birbirlerine aşık olurlar. Ancak onların aşkı en acı ve talihsiz olanıdır. Nazlı ve Fırat aşk dolu tek bir gecenin sonunda ayrılmak zorunda kalır. Çünkü Nazlı bir gün önce kalp nakli yapılmazsa öleceğini öğrenmiştir. İşte tam da bu anda Nazlının babası Refik’in aklına bir fikir gelir; kızını yaşatmak için katil olmayı göze alacaktır.
Hem kendini hem de daha önceden Nazlının durumuna üzülüp kalbini bağışlamış olan patronu Şükriye hanımı öldürmek için bilerek bir araba kazası yapar. Arabanın frenleriyle oynamıştır. Nazlı ikinci bir şans ele etmiş olmanın verdiği heyecanla hemen aşık olduğu adama yani Fırat'a koşar. Oysa ki aşkları daha da imkansız hale gelmiştir. Sonunda kazananı olmayan, acı dolu bir mücadele haline gelir kahramanlarımızın hayatı. Ve Nazlı'yla Fırat'ın ölümsüz aşkı geriye kalan tek gerçektir...

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Gizem Karaca Caner Cindoruk Rıza Kocaoğlu Naz Elmas Derya Alabora Mehmet Çevik Yıldız Kültür Mine Teber Sitare Akbaş

BAKMADAN GEÇME!