Islak sahneler

Güncelleme Tarihi:

Islak sahneler
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2010 10:02

Haberin Devamı

Kurt adam nişanlandı
“True Blood” dizisinde Alcide adlı kurt adamı canlandıran Joe Manganiello, bir süredir ilişki yaşadığı Audra Marie’ye evlenme teklif etti. İtalya tatilleri sırasında nişanlanan sevgililer, geçtiğimiz yıl katıldıkları bir partide tanışmıştı.

Ağzı açık kaldı
Geçtiğimiz hafta sevgilisi Eric Johnson’la New York’a giden Jessica Simpson, karşısında bir anda kameraları bulunca çok şaşırdı. New York’taki Roseland salonuna girerken görüntülenen 30 yaşındaki şarkıcı, bu hafta bir sürprizle daha karşılaştı. Sevgilisi Johnson, 2009 yılında ayrı yaşamaya başladığı eşinden nihayet boşandı.

Hem sunucu
hem manken
Kanadalı model Jayde Nicole, Beach Bunny markasının geçtiğimiz gün düzenlediği defileyi sundu. 24 yaşındaki model sunuculuk yapmakla kalmadı, markanın seksi iç çamaşırlarıyla podyuma da çıktı.

Haberin Devamı

Derinlere daldı
Shia LaBeouf, “Transformers 3” filminin çekimlerine devam ediyor. Neredeyse her gün çekimlere katılan LaBeouf, geçtiğimiz gün yine sette objektife takıldı. Çalışmaktan yorgun düşen ünlü oyuncu, setteki araçlardan birine oturup derin düşüncelere daldı...

Altın dişli kız
Arkadaşlarıyla gece gezmesinde görüntülenen Kesha, altın dişiyle dikkat çekti. “Cannibal” adını verdiği yeni albümünü 22 Kasım’da çıkaracak olan ABD’li şarkıcı, bar çıkışında gazetecileri görünce arkadaşının montunu kafasına geçirdi. Kesha daha önce de görüntülenmemek için kafasına kese kağıdı geçirmişti...

Kapak güzeli
Yaşına uygun olmayan kıyafetleri ve çektiği sıra dışı kliplerle adından söz ettiren Taylor Momsen, müzik dergisi Revolver’ın son sayısına kapak oldu. “Gossip Girl” dizisinde rol alan ve aynı zamanda Pretty Reckless adlı müzik grubunun solistliğini yapan Momsen, seksi bir kıyafet ve elinde silahlarla poz verdi.

Islak sahneler
AnnaLynne McCord, 2005 yılında ABD’nin Louisiana eyaletine bağlı New Orleans şehrini sular altında bırakan Katrina kasırgasının yol açtığı yıkımın yaralarını sarmak için çalışıyor. Hasar gören evleri onarmak için başlatılan St. Bernard projesi için çalışan 23 yaşındaki oyuncu bir yandan da “90210” dizisinin çekimlerine katılıyor. McCord, geçtiğimiz gün de dizinin yeni bölümü için kamera karşısındaydı. Güzel oyuncu, Los Angeles sahilinde gerçekleşen çekimlere katıldı.

Haberin Devamı

Oğlum etkilenmesin
Beş yıldır evli olduğu Jordan Bratman’dan ayrılan Christina Aguilera, 2,5 yaşındaki oğlu Max’in boşanmadan etkilenmemesi için elinden geleni yaptığını söyledi. Tüm zamanını Max’e ayıran ünlü şarkıcı, geçtiğimiz gün minik oğlunu çocuk parkına götürdü.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!