Sosyal medyanın yeni akımı 'Dantel'

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medyanın yeni akımı Dantel
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2016 17:20

İrem Derici’nin 12 Şubat'ta çıkacak olan “Dantel” isimli albümü sosyal medyada yeni bir akımın başlamasına sebep oldu. Sosyal medya kullanıcıları albüme ismini veren danteller ile poz vermeye başladılar. Bu akım daha çok konuşulacak gibi duruyor. İşte detaylar...

Haberin Devamı

Popüler şarkıcı İrem Derici, 12 Şubat'ta çıkarmaya hazırlandığı “Dantel” albümünün kapak fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Bu fotoğraftan esinlenen sosyal medya kullanıcıları, evde bulunan danteller ile birbirinden komik pozlar vererek büyük bir akım oluşturdu.

Sosyal medyanın yeni akımı Dantel

Şarkıcı Derici, kısa süre içinde hızla büyüyen akım için, “Yeni akım hayırlı olsun, yıkılıyor Twitter” ve “ Memlekette kafalar yandı :) Albüm için full destek, tam destek. Her Türk evinde dantel bulunması şart.” dediği notlar ile paylaşım yaparak hayranlarına teşekkür etti.

Sosyal medyanın yeni akımı Dantel

Haberin Devamı

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici, 21 Mart 1987 yılında İstanbul’ da doğdu. Şarkıcılık yapan Derici, daha çok küçük yaşlarda müziğe karşı ilgi duymaya ve henüz 4 yaşındayken org çalmaya başlamıştır.Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Bölümü’ nü liseyle birlikte bitiren Derici, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü’ nü de bitirdi. O Ses Türkiye’ ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Sonrasında albümler çıkararak müzik hayatına devam etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!