İrem Derici Boşanıyor mu?

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici Boşanıyor mu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2016 10:33

İrem Derici ve Rıza Esendemir çifti, 2014 yılında büyük aşk yaşayarak magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ancak bu büyük aşka nazar değdi. İrem Derici ve Rıza Esendemir çiftinden kötü haber geldi. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

2014 yılında büyük bir aşkla hayatlarını birleştiren İrem Derici ve Rıza Esendemir çiftinden kötü haber. İrem Derici’nin Instagram hesabı üzerinden fotoğraflarını silmesi üzerinde, eşi Esendemir’de manidar paylaşımlarda bulundur. Çiftin bu sosyal medya hareketleri magazin gündeminde acaba boşanıyorlar mı şeklinde sorulara neden oldu.

Boşanıyorlar mı?

Büyük aşk yaşayan ve 2014’te yaşamlarını birleştiren İrem Derici ile radyocu Rıza Esendemir’in ayrılacağı iddia ediliyor. Çiftin sosyal medya hesaplarında yaptığı değişiklikler iddiaları güçlendirdi.

Esendemir Soyadını Sildi!

Ünlü şarkıcı, eşinin tüm fotoğraflarını kaldırıp takibi bıraktı ve sevimli köpekleri ‘Pike’ için açtıkları Instagram hesabından da “Esendemir” soyadını sildi.

İrem Derici’nin bu hamlesinden sonra, Rıza Esendemir, İrem Derici ile olan bazı fotoğraflarını silerek, Instagram ve Twitter hesaplarından ilk eşi Yeşim Vatan’dan olma kızı Eceşan Esendemir’in fotoğraflarını ekleyerek altına şu notu düştü; “Bir kızın durduk yere ‘Seni seviyorum babacım’ demesi ne demek biliyor musunuz?”

Haberin Devamı

Ünlü çift, takipçilerinin “Boşanıyor musunuz’’ sorularına ise cevap vermedi.

Eşine Dair Tek Bir Fotoğraf Kalmadı!

İrem Derici’nin 2,5 milyon kişi tarafından takip edilen resmi Instagram hesabında eşine dair tek bir fotoğraf kalmadı.

İrem Derici Boşanıyor mu

İrem Derici Kimdir?

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 21 Mart 1987 tarihinde, İstanbul’da doğdu.

Daha küçük yaşta müziğe ilgi duyarak org çalmaya başlayan Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Piyano bölümü mezunu.

Profesyonel anlamda müzik hayatına “Bensiz Yapamazsın” isimli çalışmasıyla olmuştur. Mayıs 2013'te ikinci teklisi "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkartmıştır. Klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak başarı sağlamıştır.

Aynı yılın Eylül ayında "İki" adlı bir maksi tekli çıkartmıştır. Büyük kitle yaratan klip, Müyap kanalında 18 milyon kez tıklanmıştır. 15 Nisan 2014'te son teklisi "Kalbimin Tek Sahibine" piyasaya çıkmıştır. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda "en çok dinlenenler" arasına girmiştir ve Kalbimin Tek Sahibine NetD Müzik kanalında 140 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır. İrem Derici,24 Mart 2015 tarihinde Değmezsin Ağlamaya isimli maxi single'ı çıkartmıştır.

Haberin Devamı

İrem Derici, büyük aşk yaşayarak 13 Eylül 2014 tarihinde hayatını Rıza Esendemir ile birleştirdi.

İrem Derici Boşanıyor mu

Rıza Esendemir Kimdir?

Ünlü radyocu ve Aranjör Rıza Esendemir, 19 Mayıs 1979 tarihinde, Denizli’de doğdu.

Radyoculuk hayatına henüz 11 yaşındayken Denizli'de başladı. 1997 yılında Best FM'de A-Rıza Show adlı programı sunmaya başladı.

Gelinim Olur musun? adlı evlilik yarışması ile Türkiye'de "Semra Kaynana" adıyla fenomen olan Semra Yücel'in yarışmada sarf ettiği sözleri müzik alt yapısıyla birleştirerek "Semra Yücel Megamix" (Daldan Dala) adıyla şarkı haline getirmiştir ve büyük ilgi toplamıştır. Ağustos 2014'te Alem Fm'le anlaşmıştır.

Haberin Devamı

İlk eşi Yeşim Vatan’dan 2011 Eylül ayında boşanmıştır. İlk eşi Yeşim Vatan’dan Eceşan isminde bir kız evladı oldu.

13 Eylül 2014 tarihinde ikinci defa İrem Derici ile dünya evine girmiştir.

BAKMADAN GEÇME!