İrem Derici: Dostlarım beni sattı

Güncelleme Tarihi:

İrem Derici: Dostlarım beni sattı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 23:15

Ünlü pop müzik şarkıcısı ve söz yazarı İrem Derici, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı. Hayranlarına müthiş bir sahne şovu hazırlayan Derici, kendisini yalnız bırakan dostlarına sitemde bulundu. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Single albümü “Dantel” deki şarkıları tüm Türk halkının dilinde dolaşan İrem Derici, önceki gün Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne aldı. Sevenleri için mükemmel bir sahne şovu hazırlayan Derici, sahnede dört kostüm değiştireceğini belirtti.

Ayrıca Derici, “Dostlarım beni sattı” sözleri ile konsere gelmeyerek onu yalnız bırakan Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli’ye sitem etti. İşte detaylar…

Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahne alan ve sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan İrem Derici, “Sahnede dört kostüm değiştireceğim. Madonna'nın bayıldığım bir bastonlu bir fotoğrafı var. Nasıl olsa ondan önce de giyen olmuştur diyerek giydim” dedi.

Derici: “Dostlarım beni sattı!”

Hayranları için hazırladığı gösteriden heyecanla bahseden Derici; “Dostlarım beni sattı” sözleri ile konseri sırasında yanında görmek istediği Sinan Akçıl ve Mustafa Ceceli’ye sitem etti.

Haberin Devamı

“Dostlarım beni sattı” sözleri ile sitemini dile getiren Derici, “Sinan Akçıl olacaktı. Ama gelmedi. Bir konsere sattı beni. Mustafa Ceceli'nin de sahnesine gelmiştim, o da gelmedi ama mazereti var. Ben Sinan'a taktım.” dedi.

İrem Derici: Dostlarım beni sattı

İrem Derici Kimdir?

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı İrem Derici, 21 Mart 1987 yılında, İstanbul’da dünyaya geldi. Daha küçük yaşlardayken müziğe ilgi duyan Derici, 4 yaşında org çalmaya başladı.

Derici, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı, Piyano Bölümünü liseyle beraber bitirdi. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyoloji bölümünü tamamladı. Pazarlama İletişimi Yüksek Lisans programı devam ederken O Ses Türkiye’ye katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. Aynı dönemde Monopop isimli grubuyla Türkiye’nin birçok yerinde sahne aldı.

Profesyonel müzik hayatına başlaması “Bensiz Yapamazsın” isimli çalışmasıyla olmuştur. Mayıs 2013'te ikinci teklisi "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı"nı piyasaya çıkartmıştır. Sözü ve müziği Sezen Aksu'ya aittir. Klibi Müyap kanalında 24 milyon izlenme sayısına ulaşarak başarı sağlamıştır.

Haberin Devamı

15 Nisan 2014'te son teklisi “Kalbimin Tek Sahibine” piyasaya çıkmıştır. Çıktığı andan itibaren dijital platformlarda “en çok dinlenenler” arasına girmiştir ve Kalbimin Tek Sahibine NetD Müzik kanalında 140 milyondan fazla izlenerek rekor kırmıştır.

Profesyonel müzik hayatı boyunca bir çok başarılı parçaya imza atan Derici, 13 Eylül 2014 tarihinde, Rıza Esendemir ile hayatını birleştirmiştir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!