İpek gibi cilt

Güncelleme Tarihi:

İpek gibi cilt
Oluşturulma Tarihi: Aralık 19, 1998 00:00

Haberin Devamı

Cilt bakım ürünleri sunan Lancaster, kozmetik dünyasında ilk defa cilde sağlıklı bir ışıltı ve canlılık kazandıran yedi ürünlük komple bir cilt bakım serisi sunuyor. Statik manyetik alan prensibinin uygulandığı Skin Maximizer, hücrelere düzenli olarak kan ve besin taşımasını sağlayan mikrosirkülasyonu harekete geçirerek cilt hücrelerindeki mineral, vitamin ve oksijen miktarının artmasını sağlıyor.

Uçan taksi

Güven Air yitirilen zamanı göz önüne alarak dünyada olduğu gibi Türkiye'de de VIP Hava Taksi servisini sunuyor. Güven Air'in hava araçları sıfır km olup, lüks ve konforlu kabinleriyle VIP donanımına sahip. Güven Air ayrıca oto kiralama, otel rezervasyonu hizmeti de veriyor.

Müzik tutkunlarına

Paul&Shark'ın ‘‘Wear the music you love’’ (Sevdiğiniz müziği taşıyın) koleksiyonunda yer alan ipek kravatlar ve polo yaka yün kazaklar, Wolfgang Amadeus Mozart, Richard Wagner gibi bestecilere ithaf edilmiş özel karton kutuda, CD hediyesiyle birlikte sunuluyor.

Yeni yıla özel

Penti'nin yılbaşı, özel geceler ve abiye giysiler için ürettiği Penti dantel külotlu çorap hanımlar tarafından büyük ilgi görüyor. Külot kısmı tümüyle dantelli olan çorap altı ayrı renkte satışa sunuluyor.

İndirimli hediye seti

Oriflame Kış 98 kataloğunda yer alan Giordani ve Rebel Armağan setlerini yüzde 40 indirimle sunuyor. Özel saten çanta içinde sunulan Giordani set kadınlar için, ahşap kutulu Rebel set ise erkekler için mükemmel bir yılbaşı armağanı.

Kış gömlekleri

Tekstil sektöründe 52 yıldır gömlek üreterek faaliyet gösteren Türkiye'nin en eski gömlek markası Paksoy'un kış kreasyonunu koyu renkli modeller oluşturuyor. Koleksiyonunu genişletmeyi hedefleyen Paksoy kış sezonuna Star, Luciano ve Pasifik adında üç markasını da satışa sunuyor.

Ödüllü kuaförler

Eczacıbaşı-Schwarzkopf ‘‘1998 Professional Partners’’ kampanyasına katılıp en fazla puan alan kuaförleri İsviçre ve Fransa'ya götürdü. 4 gece 5 gün süren gezide kuaförler, Zürih ve Paris'i gezerken, kozmetik ve kuaförlük mesleği ile ilgili yenilikleri takip etme ve aktivitelere katılma imkanı buldular.

Çikolatada kalite

Kalite ve lezzetin muhteşem uyumu, farklı tadı ve şık el yapımı kutuları ile Neuhaus çikolataları sevdiklerinizi yeni yılda mutlu edecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!