Indiana Jones 5. filmi ile vizyona geri dönüyor!

Güncelleme Tarihi:

Indiana Jones 5. filmi ile vizyona geri dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2016 14:30

Yönetmen koltuğunda çok ünlü yapımların yönetmeni Steven Spielberg’ün oturduğu, sinema tarihinin en iyi eserleri arasında yar alan Indiana Jones 5. film ile geri dönüyor. Başrolde ise yine efsanevi isim Harrison Ford olacak. Filmin 2019 yılında vizyona girmesi planlanıyor…

Haberin Devamı

1930 yılların film serilerindeki aksiyon kahramanlarından ilham alınarak ortaya çıkan Indiana Jones, 1981 yılında yayınlanan ilk filmin ardından seri halinde 3 filme, televizyon dizilerine, romanlara, çizgi kitaplara ve hatta video oyunlarına bile sahip oldu. Bu efsanevi karakter serinin 5. filmi ile tekrar beyaz perdeye dönüyor.

Indiana Jones karakteri ile artık özdeşleşen Harrison Ford’u en son Stars Wars: The Force Awekens filminde Han Solo karakteri ile izleme şansı bulmuştuk. Film dünyasının ünlü ismi Spielberg ile Ford 2008 yılında çekilen Indiana Jones serisinin 4. filminin ardından bu kez serinin 5. filmi için tekrar bir araya geliyor.

Indiana Jones 5. filmi ile vizyona geri dönüyor

Haberin Devamı

George Lucas tarafından ortaya çıkarılan karakter Indiana Jones, film dünyasının uzun soluklu bir kahramanı olarak varlığını devam ettiriyor. Maceraperest asker ve arkeolog profesör olan Jones bizi yine büyük bir maceraya sürükleyeceğe benziyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!