İnceldiler ama yüzleri değişti

Güncelleme Tarihi:

İnceldiler ama yüzleri değişti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 12, 2000 00:00

Haberin Devamı

Gösteri dünyasının ünlü kadınları için kilolar çok tehlikeli bir düşman sayılıyor. Onlar da diyetle ve vücut egzersizleriyle zayıflamak istiyorlar. Bir süre sonra vücut ölçüleri onların arzuladıkları gibi oluyor ama vücutlar incelirken yüzler de değişiyor. Öyle ki, zayıflamayı amaç edinen ünlü kadınların yeni fotoğraflarına baktığınız zaman onları tanımakta zorluk çekiyorsunuz.

Amerikan televizyonunun ünlü yıldızı Courteney Cox, fazla kilolarından yakınıyordu. Kamera karşısında olduğundan daha da şişman göründüğü için yüzünün değişmesi olasılığını göze alıp kilo vermekten başka çaresi yoktu. Courteney Cox, zayıfladıktan sonra yüzünün de inceldiğini ve daha yaşlı göründüğünü itiraf ediyor.

Son aylarda müzik dünyasında yayılan bir dedikodu ‘‘Baharat Kızlar’’ topluluğunun hayranlarını çok üzdü. Topluluğun üyelerinden Victoria Beckham, zayıflama hastalığına yakalanmıştı ve yatağa düşmesi gün meselesiydi. Victoria Beckham, bu söylentileri defalarca yalanladı. Genç şarkıcının sağlığı yerindeydi. Sadece doğumdan sonra metabolizması bozulduğu için fazla kilo vermişti. Ama artık her şey yolundaydı. Victoria Beckham, yeniden kilo almayı düşünmüyor.

Sarah Jessica Parker, vücudunun dolgunluğunu gizlemek için koyu renk ve bol giysiler giymekten bıkmış usanmıştı. Kendini zorlayıp kilolarından kurtulmak istedi. Fakat zayıflamaya başlayınca yüzü bir deri bir kemik kaldı. Genç yıldız artık her kıyafeti rahatlıkla giyebiliyor ama yüzünün yaşlandığını, ifadesinin değiştiğini de kabul etmek zorunda.

Hollywood'da bir kadın, Süpermen'in kız arkadaşı da olsa, ince görünmek zorundadır. Teri Hatcher, önce Bond kızı olarak daha sonra da Süpermen'in sevgilisi olarak üne kavuştu. Güzel ve çekiciydi ama vücudu hayli dolgundu. Zayıflaması gerekiyordu. Teri Hatcher, doğum yaptıktan sonra rejime girdi ve iyice zayıfladı. Şimdi solgun ve yorgun görünen yüzüyle, herkesi şaşırtıyor.

Çok protein, az karbonhidrat

Liz Hurley, canı ne isterse onu yediğini, hiç diyet uygulamadığını ve vücut egzersizi yapmadığını iddia edip duruyor. Fakat gazeteciler, eski manken yeni film şirketi sahibesinin kan grubu diyeti uyguladığını öğrenince, genç kadın da gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı. Liz Hurley'in de yüzünün ne kadar değiştiği eski ve yeni fotoğraflarından belli oluyor.

Daha fazla protein ve daha az karbonhidrat ile beslenmeyi öneren diyet programları Hollywood kadınlarının favorisi oldu. İnsan zayıflamaya başladığı zaman öncelikle yüzünün inceldiği bir gerçek. İşte bu nedenle son zamanlarda Hollywood kadınları sağlıksız, yorgun ve yaşlı görünen yüzleriyle dikkat çekiyorlar. Bedeni inceltmenin faturası yüze çıkarılıyor.

Müzik dünyasının ünlü isimlerinden Victoria Beckham, diyet yapmak uğruna yüzünün değişmesini ve solgunlaşmasını göze aldı (Solda). Süpermen’in sevgilisi olarak bilinen Teri Hatcher de, aynı şekilde diyet yaparak incelip yüzünün güzelliğini kaybedenlerden... (Üstte).

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!