İnatçı kasetçi

Güncelleme Tarihi:

İnatçı kasetçi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 04, 1999 00:00

Haberin Devamı

Müzik öğretmeni Gökhan Şen, eğitim amaçlı kasetler serisine imza atan ama başarılı olamayan bir girişimci. Kasetleri satmasa da o yolundan dönmeyecek.

Gökhan Şen, tehlikeli olmayan kasetler serisine imza atan ama hiçbirinde başarıya ulaşamayan bir girişimci. ‘‘Org-Gitar Eğitim Seti’, ‘Üniversiteye Hazırlık Seti’, ‘Muhabbet Kuşu Konuşturma Seti(!)’, ‘Etkili Ve Güzel Konuşma Seti’, ‘Taksi Şöförlerine Komedi İçerikli İngilizce Eğitim Seti’, ‘Masal Kasetleri Seti’, ‘Otomobil Eğitim Seti’, ‘Çocuk Ne Zaman Hastaneye Götürülmeli?’, ‘Kim Korkar Diyabetten?’, ‘Doğum Sonrası Annenin Problemleri’ gibi kasetler hep onun düşüncesinin ürünü olmuş. Müzik öğretmeni Şen, ‘‘Üniversite Eğitim Seti’’ adlı kasetiyle kazanç sağlayacağını düşünmüş, ama istediği ilgiyi görememiş; ‘‘Bu kasetler satmayınca ‘Kuş Konuşturma Kaseti’ için kolları sıvadım. Muhabbet kuşunu alan konuşmasıyla övünerek haber ekranlarına taşınıyordu. Bu amaçla kaset yapıp piyasaya çıkardım; ama yine fiyasko. Üstelik alay konusu bile oldum’’ diyor. Şen'in iki tane de bomba gibi kaseti var. ‘‘Artık Siyasetçiler de Türkçe Konuşacak’’ ve ‘‘Taksicilere İngilizce Seti’’ adı altında piyasada satılıyor. Yaptığı kasetler arabesk değil eğitim kaseti olduğu için kar edememiş. Kasetleri satmasa da şirketleri batsa da o, bu eğitim kasetlerini çıkarmaya devam edecek; ‘‘İnadım inat. Yaptıklarım yapacaklarımın teminatı’’ diyor.

Gökhan Şen, kasetlerini çıkarmak için evini satsa bile hiçbir şey onu yıldırmıyor. Yenilik peşinde olan Gökhan Şen, Türkiye’nin ilk ve tek sesli gazetesini de çıkarmak istiyor.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!